...

... Zdroj: iStock.com

Test osobnosti: Rozhodujete se rozumem, nebo srdcem? Měsíc vám napoví!

Přemýšlíte občas, jestli dát na své pocity, nebo se spíše řídit rozumem? Jaké jsou vaše silné stránky, na co se můžete spolehnout? Pokud zažíváte někdy situace, ve kterých tápete, zkuste jednoduchý test podvědomí.

Zadívejte se na následující obrázek. Nijak dlouze nepřemýšlejte a vyberte si jeden z měsíců, který vás oslovuje. Máte? Bude se až divit, co o vás vaše volba prozradí!

...
... | Zdroj: archiv

Článek pokračuje na další stránce:

Pokračování 2 / 5

Obrázek číslo 1

...
... | Zdroj: archiv

Tento obrázek volí kreativní, ambiciozní osoby s velkou fantazií. Pokud jste si ho vybrali, máte velké plány do budoucnosti. A nejste rádi, když je musíte měnit. V lásce a přátelství jste věrný člověk. Máte všechny předpoklady pro úspěch v podnikání.

Pokračování 3 / 5

Obrázek číslo 2

...
... | Zdroj: archiv

Tento obrázek si vybírají silné osobnosti, které jsou ale ovlivňovány emocemi. Rozhodování mezi srdcem a mozkem je vždycky těžké. Nejpodstatnějšími vlastnostmi jsou upřímnost, štědrost a laskavost. Jste ochotni se měnit, pokud to přinese užitek ostatním, a chcete, aby se s vámi všichni cítili dobře.

Pokračování 4 / 5

Obrázek číslo 3

...
... | Zdroj: archiv

Milujete učení, jste zvědaví na to, co vás obklopuje, a rádi čtete. Máte dobrou intuici a to vám pomáhá vyřešit problémy. Jste přátelští a můžete pracovat v kolektivu, ale jste raději, když je po vašem. Ve všem chcete být nejlepší a na úspěch ostatních trochu žárlíte.

Pokračování 5 / 5

Obrázek číslo 4

...
... | Zdroj: archiv

Ctnosti, kterými vynikáte, jsou klid a trpělivost. Tváří v tvář problémům nikdy nepropadáte panice a trpělivě hledáte řešení. Rádi zkoumáte svět. Jste schopni dělat několik věcí najednou. Pozor ale, abyste ve své touze po novotách nezanedbávali svou rodinu. Štěstí se většinou skrývá uvnitř, ne venku.