Kurzy Asociace vizážistů a stylistů ČR

Kurzy Asociace vizážistů a stylistů ČR Zdroj: archiv značek

Cestovatelský festival Kolem světa
Sebekoučování: plánování a práce s prioritami – webinář
Změňte svůj život k lepšímu. Žijte svůj život na plno pod záštitou Smart Akademie
Online program – Kvantová transformace mysli pod záštitou Insitutu transformační psychologie
ON-LINE Kurz dějin umění: Fenomény
9
Fotogalerie

On-line akce a kurzy, na kterých můžete v listopadu nabrat síly a něco nového se naučit

Dle situace kolem nás to vypadá, že si ještě nějaký čas pobudeme více doma než na kulturních akcích. Divadlo a koncert si asi nenahradíme, ale co se něco nového naučit? Naštěstí on-line jede. A kurzů, akcí, které můžete absolvovat z domova, je hodně. Co se naučit kreslit, zvládat emoce nebo vylepšit Instagram?

Stačí si najít jen oblast, která vás zajímá a ve které byste se chtěli něco naučit a dozvědět. Vybírat můžete kurzy hodinové, ale i takové, které s vámi budou pracovat systematicky několik týdnů. Ani všech kulturních akcí se nemusíte vzdát. A z lockdownu vyjdete chytřejší a bohatší o nový um. Pohodlně se usaďte a vybírejte.

Sebekoučování: plánování a práce s prioritami – webinář

3. listopadu v 10 hodin

Pořádají: Poradenské centrum VUT a Vysoké učení technické v Brně

Sebekoučování: plánování a práce s prioritami – webinář
Sebekoučování: plánování a práce s prioritami – webinář | Zdroj: archiv značek

Čeká vás práce na nějakém projektu – ať už školním (BP, DP apod.) nebo svém vlastním? Chcete si jej naplánovat a dozvědět se, jak se v rámci koučování pracuje s časovou osou? Jak rychle a jednoduše určit na svém to do listu priority – čím začít? To jsou témata tohoto webináře. Nutné koupit vstupenky. Více na FB události.

On-line program – Kvantová transformace mysli pod záštitou Institutu transformační psychologie

Online program – Kvantová transformace mysli pod záštitou Insitutu transformační psychologie
Online program – Kvantová transformace mysli pod záštitou Insitutu transformační psychologie | Zdroj: archiv značek

Tento program není určen pouze lidem, kteří klopýtají pod tíhou stresu nebo si dělají příliš moc starostí. Je pro všechny, kteří se chtějí cítit v pohodě, být odolnější a prožívat radost ze života naplno. Potřebujete zastavit tok bolestivých myšlenek? Chcete najít klid v duši? Toužíte po změně, jen nevíte, jak začít a kterým směrem se vydat? Změňte náhled na sebe i okolní svět ještě dnes.

On-line kurzy stylingu a vizážistiky – Asociace vizážistů a stylistů ČR

Kurzy Asociace vizážistů a stylistů ČR
Kurzy Asociace vizážistů a stylistů ČR | Zdroj: archiv značek

On-line výuka probíhá formou videokonference. Vidíte živě lektora i ostatní spolužáky. Stejně jako v učebně můžete diskutovat a ptát se. Připojení je snadné, stačí kliknout na zaslaný odkaz. Potřebujete jen kameru a mikrofon na PC či notebooku nebo chytrý telefon či tablet.

31. 10.–1. 11. VODĚODOLNÝ MAKE-UP PRO NEVĚSTU – Uspořádáme on-line. On-line kurz je pro vás vhodný, pokud máte doma vybavení líčidly a můžete na někom v domácnosti, případně na sobě vyzkoušet předváděný postup. 7.–8. 11. IMAGE MUŽE – Proběhne on-line. 14.–15. 11. SVATEBNÍ STYLING – Proběhne on-line. 18.–27. 11. STYLISTA – V případě trvání opatření kurz proběhne tak, že 5 dní výuky a 3 dny domácích úkolů proběhnou on-line formou. Poslední dva dny focení, které musí probíhat v ateliéru, bychom pak uspořádali po uvolnění vládních opatření. 5.–6. 12. P.I.B. – Proběhne on-line.

On-line kurz – Konec prokrastinace pod vedením Petra Ludwiga, autora bestselleru Konec prokrastinace a GrowJOB

Kurz vám na začátku vysvětlí příčiny vzniku prokrastinace a následně vám předá konkrétní a praktické nástroje, které vám pomohou nad prokrastinací vítězit každý den. Hlavním smyslem kurzu je pomoci vám najít a vytvořit si osobní vizi → a žít tak šťastnější a naplněnější život, pomoci osvojit si a udržovat návyky → a vychovat svého „slona“, pomoci zvýšit osobní efektivitu → a získat tak pro sebe více času. Kurz zpracovává aktuální vědecké poznatky o motivaci, rozhodování, time managementu a životní spokojenosti. Vychází z aktuálních vědeckých studií z univerzit, jako jsou Harvard, Stanford nebo MIT.

Rostlinná strava – ano či ne? ON-LINE

7. listopadu od 11:00 do 14:00

Pořádají: Česká veganská společnost, PAN Czech Republic a Institut Moderní Výživy

Online konference Rostlinná strava ANO či NE?
Online konference Rostlinná strava ANO či NE? | Zdroj: archiv značek

Veganství či rostlinná strava je velmi kontroverzní téma. Existují zdroje, které tento způsob stravování chválí, na druhou stranu před ním řada odborníků varuje. Co se stane, když se sejdou zástupci obou názorových proudů? Jaké argumenty nám přednesou? Mají se těhotné a kojící ženy mít na pozoru? Je veganství vhodné pro naše děti? Může rostlinná strava uspokojit i vysoké nároky sportovců? Tyto otázky ze dvou možných pohledů zodpoví 4 odborníci – lékaři i výživoví poradci. Vstupné: 250 Kč (do 23. 10. 23:59), poté 350 Kč, na webinář je nutné zakoupit si lístek.

Kurz – Změňte svůj život k lepšímu. Žijte svůj život na plno pod záštitou Smart Akademie

Změňte svůj život k lepšímu. Žijte svůj život na plno pod záštitou Smart Akademie
Změňte svůj život k lepšímu. Žijte svůj život na plno pod záštitou Smart Akademie | Zdroj: archiv značek

Kurzem vás provede úspěšná podnikatelka Ing. Natalia Byková, ekonomka, cestovatelka, zakladatelka českých on-line projektů osobního rozvoje, které navštívilo více než 16 milionů lidí z celého světa. Znalosti a zásady popsané v tomto kurzu si prověřila na vlastní zkušenosti. Budete se věnovat budování inspirujícího okolí, utváření šťastných vztahů, dostatku financí a kariéře a v neposlední řadě životní rovnováze.

Výuka nezáleží na kvalitě internetu. Stačí mobil a máte to nastálo. Každé 2–3 dny dostanete na svůj email nový modul kurzu s odkazem na PDF ke stažení. Žádná dlouhá videa, vše dostanete ve formátu PDF a můžete se do toho pustit kdykoliv. Po skončení kurzu budete vždy mít možnost projít materiál znovu a zlepšit své výsledky.

ON-LINE Kurz dějin umění: Fenomény

Pořádá Moravská galerie v Brně

ON-LINE Kurz dějin umění: Fenomény
ON-LINE Kurz dějin umění: Fenomény | Zdroj: archiv značek

Cyklus přednášek sleduje vybrané fenomény uměleckého světa napříč časem i žánry. Témata budou představena prostřednictvím pro ně charakteristického okruhu autorů či uměleckého prostředí. Přednášky vám rozšíří také povědomí nejen o českém umění v kontextu aktivit a sbírek Moravské galerie. Vzhledem k současné epidemiologické situaci budeme přednášky poskytovat v on-line podobě – přihlašovat se tedy budete moci přes GoOut na každou jednotlivou z nich, aniž byste si zaplatili celý kurz. Před zahájením přednášky Vám na Vaši e-mailovou adresu dorazí privátní odkaz na YouTube kanál galerie, potřebovat budete pouze internetové připojení.

On-line Festival kolem světa

Cestovatelský festival Kolem světa
Cestovatelský festival Kolem světa | Zdroj: archiv značek

Největší festival o cestování v ČR se přesouvá do on-line světa, tzn. že v průběhu listopadu máme pro vás alespoň jednu přednášku denně. Aktuální a stále doplňovaný program najdete na facebookové stránce festivalu. Pro ochutnávku nabízíme pár termínů a témat. 4. 11. 2020: Aljaška – the best of... (Jakub Frey); 5. 11. 2020: Rok na Novém Zélandu (Matěj a Adriana, Czech The World); 6. 11. 2020: Švýcarsko – cestovatelské tipy ze země helvétského kříže; 8. 11. 2020: Gruzie – tajemné království ve stínu Kavkazu; 11. 11. 2020: ČÍNA – Země středu včetně území Hongkong a Macao; 12. 11. 2020: Rusko – Léto na Sibiři.