...

... Zdroj: Shutterstock

Nevěrníci podle horoskopu: Kdo vám zahne při první příležitosti?

Víme to všichni, někteří si s věrností moc hlavu nelámou, protože jim to tak nějak bylo dáno do vínku a "nemohou jinak". Pokud věříte, že naše osudy a povahy ovlivňuje i datum narození, pak vás bude určitě zajímat, co říká o sklonech k nevěře. Které znamení je věrné a které naopak láká dobrodružství a změna?

Pokračování 2 / 13

Beran (21. března – 19. dubna)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Berani jsou nezávislí a impulzivní, velmi často konají, a neberou v potaz následky svých činů. Mají velkou chuť k dobrodružství, které může zahrnovat i existenci milenek a avantýr. Pozor na ně.

Jaké jsou největší mýty o manželství a partnerských vztazích? Podívejte se na naše video:

Video placeholde

Pokračování 3 / 13

Býk (20. dubna – 20. května)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Býci jsou sice velmi smyslní, ale milují svoje pohodlí. Prosperují na stabilitě vztahů a obvykle bývají velmi spolehliví a loajální. Býci jsou skvělí plánovači a vždy se dívají dopředu, připraveni řešit všechny problémy, které by mohly v jejich životě vzniknout, včetně možných překážek v manželství či partnerském vztahu.

Pokračování 4 / 13

Blíženci (21. května – 21. června)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Blíženci jsou odvážní a velmi zvědaví. Vycházejí ze vzrušení a někdy i nebezpečí, ve kterém si libují. Jsou také neuvěřitelně hraví, takže rádi hrají nejrůznější milostné hry. Dost brzy se můžou ve svém vztahu nudit, takže snadno vymění starého partnera za nového, který je „neopotřebovaný“.

Pokračování 5 / 13

Rak (22. června – 22. července)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Ze všech dvanácti znamení zvěrokruhu je Rak nejvíc zaměřený na rodinu a domov. Miluje bezpečný přístav rodiny a není šťastný, pokud neprožívá hluboké emocionální vazby. Rak je obvykle velmi pečující a starostlivý a má tendenci pečovat o každého, kdo se o něj stará podobně. Věrnost je pro něj nade vše.

Pokračování 6 / 13

Lev (23. července – 22. srpna)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Lev je perfekcionista a vždy je připraven hledat „dokonalého“ partnera. Bohužel jen těžko najde někoho perfektního, takže jakmile zjistí, že jeho partner s ním nemůže držet sexuálně ani intelektuálně krok, začne se poohlížet po úrodnější půdě. Král džungle má za sebou většinou dlouhou řadu milenek a vztahů. Počítejte s tím.

Pokračování 7 / 13

Panna (23. srpna – 22. září)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Panny jsou citlivé, kreativní a mají tendenci být intuitivní, pokud jde o pocity a potřeby druhých. Obvykle jsou to velmi dobří přátelé i milenci, vždy připraveni poskytnout rameno, na kterém by se ten druhý mohl vyplakat. Panny jsou často výborným životním partnerem, na něhož se můžete spolehnout.

Pokračování 8 / 13

Váhy (23. září – 22. října)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Váhy usilují o mír a harmonii, zejména ve vztazích, a to díky vrozené touze po spravedlnosti. Váhy jsou kreativní a mnohovrstevné a dokážou velmi úspěšně řešit potíže ve vztahu. Někdy ale utíkají do svého malého světa, aby to zvládly. Obvykle jsou to vzrušující milovníci, ale mají tendenci být důvěryhodné a věrné.

Pokračování 9 / 13

Štír (23. října – 21. listopadu)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Štíři jsou často nejmocnější bytostí mezi znameními zvěrokruhu, milují a hledají moc. Je obtížné se o nich něco dozvědět, protože často skrývají své skutečné pocity. Důvody, proč může být vztah se Štírem obtížný, zahrnuje i jejich tendenci myslet si, že mají vždy pravdu, a také fakt, že neradi odpouštějí. Jakmile pocítí, že jim někdo ublížil, je pro ně těžké zapomenout a odpustit.

Pokračování 10 / 13

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Střelci jsou obecně velmi svobodomyslné znamení, které nenávidí pravidla, včetně omezení obsažených v monogamních vztazích. Tohle znamení miluje zkoumání všech nových oblastí života, včetně dobrodružných eskapád v oblasti sexu a mimomanželských vztahů.

Pokračování 11 / 13

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Kozorozi milují stabilitu, zejména ve vztazích. Většina z nich si uvědomuje, že úspěch v jakékoli podobě vyžaduje tvrdou dřinu a odhodlání, a proto se také nebojí do vztahů investovat. Když se objeví překážky ve vztahu, mají vždy dostatek trpělivosti, která je nezbytná k tomu, aby se věci vyřešily.

Pokračování 12 / 13

Vodnář (20. ledna – 18. února)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Vodnáři jsou velmi často nepředvídatelní. Jsou to totiž velmi nezávislí a nekonvenční partneři. Mnozí z nich se raději vyhýbají manželským vazbám nebo vážným vztahům, protože je považují za nudné.

Pokračování 13 / 13

Ryby (19. února – 20. března)

...
... | Zdroj: Shutterstock

Nejcitlivější znamení v zvěrokruhu, Ryby, často bojují proti vnitřním emocím. Ryby žijí ve své vlastní malé fantazijní zemi a někdy mají potíže s řešením požadavků reálného světa, včetně vztahů. Často se zklamou, když jejich partner nesplňuje jejich poněkud vysoké představy.