...

... Zdroj: iStock

Žárlivci podle horoskopu: Jak jste na tom vy nebo váš partner?

Řekla byste o sobě, že jste žárlivá? A co když máte opravdu důvod? Jste spíš vášnivá a dáváte průchod emocím, anebo se naopak snažíte zachovat chladnou hlavu a uvažovat? Podívejte se, co na vás prozradí vaše znamení zvěrokruhu. 

Pokračování 2 / 13

Beran

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Berani jsou vášniví i náladoví, což způsobuje, že jsou dost často žárliví. Jakmile se necítí ve vztahu bezpečně, okamžitě reagují přehnaně. Pokud máte vedle sebe Berana, pak se připravte na emocionální horskou dráhu. A když žárlí, je to doslova drama. V takovém případě raději odejděte z místnosti, jinak to skončí velkou hádkou.

Pokračování 3 / 13

Býk

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

I když v aréně působí býk dost agresivně, v reálném životě jsou Býci spíše racionální lidé, kteří se nenechají žárlivostí unést. Jsou trpěliví a chápaví, vědí, kdy má smysl pustit emoce ven. Pokud vás však Býk začne podezřívat, bude spíše sledovat náznaky, a když zjistí, že má k žárlivosti důvod, raději vztah ukončí.

Pokračování 4 / 13

Blíženci

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Blíženci obecně moc nežárlí, a to z jednoho prostého důvodu. Sami mají totiž dost často máslo na hlavě. Vědí, že věrnost je náročná věc, ovšem zároveň věří, že je partner nepodvádí. Obvykle udrží svoje emoce pod kontrolou, nicméně čas od času se žárlivost projeví.

Pokračování 5 / 13

Rak

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Raci mají velký talent na to, jak žárlivost zakrýt. Obecně ale moc nežárlí, protože obvykle jsou ve vztahu velmi angažovaní, zamilovaní a totéž očekávají od svého partnera. Když začnou žárlit, budou to držet uvnitř, dokud se vzduch nepročistí. Pozor, zradu nesnášejí, tu nikdy neodpustí.

Pokračování 6 / 13

Lev

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Lvi jsou zřejmě nejvášnivější znamení, pokud jde o žárlivost. Ze všeho nejvíc pak nesnášejí, když jejich partner projevuje pozornost někomu jinému, a ne jim. To je doslova pohroma pro jejich ego. Lvi pak snadno vybuchnou a udělají žárlivou scénu.

Pokračování 7 / 13

Panna

.
. | Zdroj: iStock.com

Panny se snaží většinou udržet emoce pod kontrolou, žárlit ovšem umějí. Bývají velmi kritické vůči sobě samým, a pokud je někdo lepší než ony, začne je sžírat závist a budou se chovat tak, jako by byl život jeden velký závod. Pokud jde o lásku, stačí se jim podívat do očí a jejich skutečné pocity snadno odhalíte. A i kdyby byly vůči vám podezřívavé, nikdy vás nebudou konfrontovat, dokud situaci stoprocentně neprozkoumají. Ovšem pak hrozí, že vám už nikdy nebudou důvěřovat.

Pokračování 8 / 13

Váhy

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Váhy mají rády dvě věci: být v pohodě a žádné konflikty. Je to taky znamení, které je nejvíce tolerantní. Moc dobře totiž vědí, že nic v životě není ideální, a taky to tak přijímají. Žárlivost je pro ně vzácná věc a vždy se snaží vyhýbat konfrontacím. Žárlivé pocity raději desetkrát spolknou a budou dělat všechno pro to, abyste nevěděli, že žárlí.

Pokračování 9 / 13

Štír

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Štíři jsou nejžárlivější znamení zvěrokruhu. Lidem obecně moc nevěří a dost často je falešně obviňují jen proto, že přehnaně žárlí. Žárlí na kohokoli – partnera, prodavače v potravinách, spolužáky nebo kolegy. Štíři bohužel neumí pracovat se svými emocemi, proto bývají dost často ovlivňováni svou žárlivou povahou.

Pokračování 10 / 13

Střelec

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Střelci bývají málokdy žárliví, a i kdyby, nikdy si to nepřipustí. Jsou to velmi optimističtí lidé a taky velmi důvěřiví. Nicméně mívají velký problém s tím, když zjistí, že je partner podvedl. Velmi zřídka mu pak odpustí, a pokud ano, nikdy na zradu nezapomenou. Nejlepší je vyjasnit si vše na začátku a ujistit Střelce, že nemá žádný důvod k žárlivosti.

Pokračování 11 / 13

Kozoroh

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Kozorozi jsou sice žárliví, ale nikdy o tom nebudou mluvit. Někdy je dokáže vytočit doslova prkotina a hned je přepadnou žárlivé myšlenky. Naštěstí mají dost sebekontroly a žárlivé vzplanutí u nich netrvá dlouho.

Pokračování 12 / 13

Vodnář

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Vodnáři jsou nepředvídatelní a nikdy skutečně neprojeví, co opravdu cítí. Snaží se nedávat žárlivost najevo, ovšem pokud je důvod k žárlení, snaží se s partnerem mluvit a problém vyřešit. Jsou bohužel také schopníibez jakéhokoli vysvětlení vztah ukončit, pokud zjistí, že je partner podvedl.

Pokračování 13 / 13

Ryby

.
. | Zdroj: iStock.com

Ryby jsou nejméně žárlivé znamení zvěrokruhu, žárlivost je pro ně zbytečná emoce, do které nehodlají vkládat energii. Jejich povaha je soucitná a důvěřivá, necítí k nikomu žárlivost ani tehdy, když je lepší než ony. Jsou silně empatické, takže dokážou moc dobře vyčíst, co ostatní lidé cítí. Vyžadují věrnost a pozornost, a pokud jim je dáte, není důvod k žárlení.