...

... Zdroj: iStock.com

Kdo pořád plánuje do budoucna a nežije tady a teď? Jsou to tato znamení!

Vytváření plánů, investic a úspor do budoucna je sice známkou dobré organizace, ale existují lidé, kteří si neustálé plánování do budoucna užívají tak moc, že téměř zapomínají žít svůj přítomný život. Kterých pět znamení zvěrokruhu patří k největším plánovačům budoucnosti?

Kozoroh

Workoholici Kozorozi jsou vždy zaměřeni na svůj cíl a práci tak, aby zlepšovali svou budoucnost. Proto často zapomínají na přítomnost, nestýkají se s ostatními, a dokonce ani neodpočívají. Volný čas je pro ně ztrátou, které by mohli litovat. Tito lidé mají vysoké standardy a chtějí být ve svém životě stále úspěšnější. Takže vždy plánují do budoucna. Ať pracují kdekoli, mají talent vést druhé a šéfovat jim a lidé kolem nich velmi dobře vědí, že jim lze důvěřovat. Pokud jde o plány, jsou přirozeností Kozorohů a oni v tom doslova vynikají. Milují plánování a rádi se kochají tím, že vše dobře naplánovali a že vše probíhá hladce.

Tip na video: Co letos čeká v lásce všechna znamení?

Video placeholde

Pokračování 2 / 5

Panna

Panny jsou perfekcionistky, takže chtějí, aby vše bylo perfektní, včetně jejich budoucnosti. Vždy tedy tvrdě pracují na své budoucnosti, která by měla být co nejdokonalejší. Věnují svůj čas především lidem, kteří stejně jako ony chtějí dělat všechno perfektně a bezchybně. Často bohužel zapomínají na přítomný život a žijí především vytvářením budoucích plánů. Jakmile si uvědomí, že jsou na tom lépe než druzí v jejich okolí, stanou se doslova ďábelsky posedlé výsledky. Berou si totiž k srdci prastarou radu: „Pokud chcete něco udělat dobře, udělejte to sami.“ Nedůvěřují nikomu jinému a tímto způsobem přistupují ke stanovování plánů.

Pokračování 3 / 5

Štír

Štíři jsou oddaní a soustředění lidé. Nezastaví se, dokud nedosáhnou svého cíle. Budou se tedy neustále snažit vylepšovat své plány do budoucna. Každý jejich plán, krok nebo investice budou vždy směřovat do budoucnosti a bude to jejich hlavní smysl života. Tohle znamení zvěrokruhu si užívá plánování a provádění velkolepých programů, večírků a divadelních akcí. Potřeba plánovat je jim daná a souvisí s potřebou ovládat druhé. Mají rádi čísla, data a diáře, bez nichž by to pro ně bylo horší. Strach, že by Štíři nedokončili svou práci, je zbytečný. K tomu nikdy nemůže dojít.

Tip na video: Jak to letos budou mít jednotlivá znamení s penězi?

Video placeholde

Pokračování 4 / 5

Vodnář

Vodnáři rádi plánují budoucnost. Plánují ji ale jako dobrodružství. Trpělivě a pomalu dělají drobné krůčky k lepší budoucnosti. Vodnář má rád schémata a dobrodružnou představu, že ho napadne nějaký hlavní plán, díky kterému se posune dopředu. Vodnáři vnímají jako radost, když mohou vymýšlet a plánovat výlety, projít všechny možné rezervace a nabídky. Vodnáře baví detaily a mají trpělivost si s nimi dobře pohrát. Hledáte-li důvěryhodného partnera, pokud jde o plány, je to Vodnář.

Pokračování 5 / 5

Rak

Raci jsou známí jako dobří organizátoři a plánovači. Vždy vše provádějí s ohledem na budoucnost. Raci jsou skvělí, pokud jde o pořádání večírků, akcí a různých rodinných shromáždění všeho druhu. Je více než pravděpodobné, že to bude právě Rak, pokud někdo organizuje nějaké duchovní setkání či workshop pro ženy či přátele. Jedná se o velmi aktivní znamení, které má skvělou pověst v tom, jak vše dobře a přesně naplánovat. Raci jsou nejšťastnější při vytváření plánů, v tom jsou nepřekonatelní.