Christy Turlington

Christy Turlington Zdroj: Profimedia.cz

J.Lo slaví 50! Kterým slavným ženám je letos stejně a vůbec na to nevypadají?

Nechce se tomu věřit, ale je to tak. Jennifer Lopez dnes slaví 50. narozeniny! A není sama, kdo na padesátku rozhodně nevypadá. Posuďte sami. 

Jennifer Lopez

Slaví padesátiny: 24. července

Jestli je někdo symbolem nestárnoucí hollywoodské krásy, pak je to bezesporu Jennifer Lopez, která má i na prahu padesátky stejné dívčí rysy jako kdysi v devadesátkách. Na samém startu své kariéry byla tanečnicí kapely New Kids on The Block, později se přes seriály dostala k prvním filmům. V roce 1999 vydala své první hudební album a z filmové hvězdy byla rázem i popová hvězda J.Lo. Zrod superhvězdy podpořily i průsvitné šaty Versace, které v roce 2000 oblékla na předávání Grammy. Jennifer má z manželství se zpěvákem Markem Anthonym desetiletá dvojčata. Aktuálně běží v kinech její zatím poslední film Znovu ve hře.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez | Zdroj: Profimedia.cz

Článek pokračuje na následujících kapitolách >>>

Pokračování 2 / 7

Jennifer Aniston

Oslavila padesátiny: 11. února

Jennifer Aniston si sice vždycky budeme pamatovat jako trochu rozmazlenou, ale také sympatickou Rachel Green z Přátel, nicméně jako jediná z šestice herců tohoto komediálního sit-comu opravdu prorazila i v Hollywoodu. V soukromém životě to ale chtě nechtě bude také ta, „kterou neměl opouštět Brad Pitt.“ Rozvedli se v roce 2005, loni se herečka dočkala druhého rozvodu, tentokrát s hercem Justinem Therouxem.

Jeniffer Lopez
Jeniffer Lopez | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 7

Catherine-Zeta Jones

Oslaví padesátiny: 25. září

Krásná britská herečka na sebe poprvé výrazně upozornila před více než dvaceti lety rolí ve filmu Zorro: Tajemná tvář. O pět let později získala Oscara za vedlejší roli v muzikálu Chicago. To už byla manželkou o pětadvacet let staršího hollywoodského barda Michaela Douglase a maminkou syna a dcery. V roce 2010 přišly těžké časy, když Douglasovi diagnostikovali rakovinu jazyka. Strach o manžela u herečky spustil maniodepresivní psychózu, což v roce 2013 vyústilo odloučením partnerů. Nakonec krizi i nemoci ustáli a dnes vystupují jako stabilní pár.

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 7

Renée Zellweger

Oslavila padesátiny: 25. dubna

Tři filmy o roztomile trapné Bridget Jones, ale také Oscar za vedlejší roli ve filmu Návrat do Cold Mountain (2004) – to jsou největší úspěchy americké herečky Renée Zellweger. V osobním životě se jí tolik nedařilo, dva roky chodila s Bradleym Cooperem, zasnoubila se s Jimem Carreym a prožila kraťoučké manželství s americkým country zpěvákem jménem Kenny Chesney. Před čtyřmi lety šokovala Renée své fanoušky úpravami v obličeji, z něhož vymizela její charakteristicky přepadlá víčka. Dnes si je naštěstí opět podobná.

Renée Zellweger
Renée Zellweger | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 5 / 7

Cate Blanchett

Oslavila padesátiny: 14. května

Australská herečka Cate Blanchett je pro spoustu z nás symbolem elegance a noblesy, ale také příkladem, jak stárnout – má zkrátka to štěstí, že s věkem vypadá stále lépe. Cate má za sebou celou řadu dobrých filmů, největší uznání v podobě Oscara jí přinesla vedlejší role v životopisném dramatu Letec (2004) a o deset let později hlavní role v hořké komedii Woodyho Allena Jasmíniny slzy (2014). Kromě padesátky letos Cate také oslaví 22. výročí svatby s manželem Andrewem Uptonem, který je scenáristou. Společně mají tři syny a jednu adoptovanou dcerku.

Cate Blanchett
Cate Blanchett | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 6 / 7

Gwen Stefani

Oslaví padesátiny: 3. října

Kdo by neznal písničku Don't Speak, se kterou v roce 1995 prorazila kapela No Doubt. Všichni jsme si tehdy zapamatovali cool platinovou blondýnku v puntíkatých šatech, která byla její frontmankou. Vlasy a charakteristický look zůstaly i poté, co se Gwen Stefani v roce 2004 vydala na sólovou dráhu. Do života Gwen Stefani se nesmazatelně zapsalo šest mužů. Tony Kanal, kolega z kapely No Doubt, byl její osudovou nešťastnou láskou, která inspirovala největší hity kapely. Nejdelší vztah prožila s frontmanem kapely Bush Gavinem Rossdalem, se kterým má tři syny. Třináctileté manželství ukončila Rossdalova nevěra s chůvou. Od roku 2016 má zpěvačka novou lásku – country zpěváka Blakea Sheltona.

Gwen Stefani
Gwen Stefani | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 7 / 7

Christy Turlington

Oslavila padesátiny: 2. ledna

Padesáté narozeniny letos už oslavila také americká topmodelka Christy Turlington, jedna z nejvýraznějších tváří zlaté éry modelingu 90. let. Známe ji z kampaní Calvin Klein, Maybelline i z videoklipu George Michaela Freedom. Christy disponuje přirozenou a oduševnělou krásou, která neuvadá ani po letech. V roce 2003 se provdala za herce a režiséra Edwarda Burnse, k oltáři kráčela v 25. týdnu těhotenství. Kvůli komplikacím při porodu prý málem zemřela, nicméně tato zkušenost ji později dovedla k založení organizace na podporu zdraví budoucích matek Every Mother Counts. Celkem má Christy dvě děti a už přes třicet let je také vášnivou jogínkou.

Christy Turlington
Christy Turlington | Zdroj: Profimedia.cz