Ashley Graham

Ashley Graham Zdroj: profimedia.cz

Neretušované fotky slavných žen i módních řetězců, které jsme si letos zamilovali!

Zatímco krása v 90. letech spočívala především v přirozenosti, současnou "dobu instagramovou" ovládá trend dokonalosti. Za ním stojí plastické operace, estetické zákroky i nejrůznější retušující programy a aplikace. Některá média, módní značky i řetězce ale vybočují a ukazují světu realitu. 

Ashley Graham a kolekce plavek

O velkou módní revoluci se postarala modelka a bojovnice za ženské křivky Ashley Graham, která letos navrhla kolekci plavek pro značku Swimsuit for All. Zároveň se stala také hlavní tváří nové kolekce, která je unikátní tím, že fotografie neprošly žádnou úpravou. Výsledkem jsou krásné fotografie, se kterými se ztotožní mnohem více žen než s dokonale vyretušovanými snímky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Introducing my latest @swimsuitsforall collection! We decided to use unedited paparazzi shots as the campaign images. Reminder: being authentic is beautiful. Shop my new collection now (link in bio)

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),Kvě 1, 2018 v 10:07 PDT

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 6

Rihanna na pláži

Rihanna už nějakou dobu čelí narážkám na její váhu, ale nic si z toho nedělá. Podle jejích slov se cítí konečně žensky a sexy. Letos v květnu všem dokázala, že i hvězdy takového formátu jsou zkrátka jen lidi. Na svém Instagramu zveřejnila fotku, kde je nenamalovaná a nemá oholené nohy. Další fotka zase odhaluje její strie na zadečku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

when u can’t wait for summer.

Příspěvek sdílený badgalriri (@badgalriri),Kvě 2, 2018 v 10:37 PDT

Pokračování 3 / 6

Zoë Kravitz na obálce Harper’s Bazaar

Říjnová obálka magazinu Harper's Bazaar nám naservírovala přirozenou krásu exotické herečky Zoë Kravitz. Ta se prý zpočátku bála, když zjistila, že titulka neprojde typickou retuší. Nakonec byla nadšená a také trochu naštvaná sama na sebe, že ze své přirozenosti měla strach.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Introducing our October 2018 cover star... @zoeisabellakravitz ! The actress/singer goes unretouched for this issue and opens up about defying stereotypes—link in bio for the full feature. Photography by @studioakrans Styling by @patrickmackieinsta Hair by @nikkinelms Makeup by @ninapark for @yslbeauty #ZoeKravitz wears @louisvuitton

Příspěvek sdílený Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus),Zář 13, 2018 v 5:03 PDT

Pokračování 4 / 6

Jameela Jamil pro časopis Arcadia

Televizní moderátorka nafotila pro časopis Arcadia sérii fotek, na kterých odhalila čtenářům viditelné strie na prsou. Podle Jameely to není vůbec nic, co by měla žena zakrývat nebo se za to dokonce stydět.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I like all the big stretch marks on my boobs 👍🏽👍🏽👍🏽 @thearcadiaonline interview out now #saynotoairbrushing #letabitchlive @sarahbrownphoto @craighemming @zoeirwinhair

Příspěvek sdílený Jameela Jamil (@jameelajamilofficial),Říj 23, 2018 v 8:39 PDT

Pokračování 5 / 6

Módní řetězec Asos

Módní gigant Asos "rozjel" neretušované fotky už loni a celý letošní rok s nimi pokračoval. Na e-shopu tak narazíte na modelky se striemi, celulitidou, mateřskými znamínky nebo černými tečkami od zarostlých chloupků. Kromě toho mají i několik modelek s pár kilogramy navíc, které například dokazují, že letní šaty s odhalenými zády nejsou jen pro ženy s velikostí 36!

Look at this gorgeous model and her cute back rolls just out here to show women that their bodies are normal and that real life isn’t photoshopped and filtered 👏🏻 @ASOSpic.twitter.com/SHEwf8nfJJ

— Callie (@CallieThorpe) 31. května 2018

Pokračování 6 / 6

Módní řetězec BooHoo

Dalším řetězcem, který seknul s retuší, je světoznámý e-shop BooHoo. Fanoušci na Facebooku jsou z přirozených fotek nadšení a píšou samá slova chvály. Nejoblíbenější vůbec je fotka modelky ve žlutých plavkách, která odhaluje strie.