...

... Zdroj: profimedia.cz

Rihanna ukázala strie a neoholené nohy! Fanynky ji milují!

Známe to všechny! Někdy je zkrátka i těch 5 minut, během kterých bychom si stihly oholit nohy, natolik cenných, že je využijeme k něčemu úplně jinému. Ale nebojte se, rozhodně v tom nejste sama. I hvězda světového formátu Rihanna je někdy tak vytížená nebo unavená, že se na holení vykašle. A ani jí nevadí to přiznat. A proč taky? Je přeci jen člověk!

Už téměř rok čelí zpěvačka Rihanna všemožným útokům kvůli své váze. Za poslední dobu totiž pár kilo nabrala a trochu se zakulatila. Jenže RiRi si z toho rozhodně nic nedělá, dokonce prohlásila, že toužila po pořádných křivkách, a tak přibrala cíleně. Teď se prý cítí konečně pořádně sexy.

To, že si vše dělá po svém a vybočuje z řady, už dokázala několikrát a před pár dny to znovu potvrdila. Na svém Instagramu se pochlubila fotkou, na které je nenamalovaná a navíc má neoholené nohy. Tím si získala přízeň milionů žen po celém světě, které jsou šťastné, že i taková hvězda, jako je Rihanna, je v soukromí zkrátka obyčejná žena.

when u can’t wait for summer.

Příspěvek sdílený badgalriri (@badgalriri),Kvě 2, 2018 v 10:37 PDT

Do alba na Instagramu přidala i další fotku, na které se nebála vystavit jednoho z největších strašáků všech žen – strie! Rihanna se tak přidává k dalším hvězdným kráskám, které razí heslo #bodypositive!Cílem je naučit ostatní mít se rád bez ohledu na to, jestli zrovna vaše tělo koresponduje s momentálním ideálem krásy. O to se snaží například i nejslavnější plus size modelka Ashley Graham, která se nebojí vystavit své tělo v plavkách a přiznat celulitidu, nebo zpěvačka Zendaya, která zapózovala pro módní magazín a světu ukázala fotografii před a po retuši, aby upozornila na nereálné ideály krásy.

Had a new shoot come out today and was shocked when I found my 19 year old hips and torso quite manipulated. These are the things that make women self conscious, that create the unrealistic ideals of beauty that we have. Anyone who knows who I am knows I stand for honest and pure self love. So I took it upon myself to release the real pic (right side) and I love it😍😘 Thank you @modelistemagazine for pulling down the images and fixing this retouch issue.

Příspěvek sdílený Zendaya (@zendaya),Říj 20, 2015 v 7:49 PDT

A hned je ta blížící se plavková sezóna méně děsivější, nemyslíte? Jen tak dál!