Ashley Graham

Ashley Graham Zdroj: Instagram.com

Ashley Graham
Ashley Graham
Ashley Graham
Ashley Graham
Ashley Graham
15
Fotogalerie

Jídelníček Ashley Graham: Jak si plus size modelka udržuje postavu?

Když se řekne plus size modelka, všichni si představí ženu, která má pár kilogramů navíc. A že kdyby chtěla, mohla by být hubenější. Jenže ty kilogramy navíc nejsou zadarmo, neznamená to, že může jíst, co se jí zachce. I taková postava vyžaduje těžkou dřinu.

Být plus size modelkou není vůbec jednoduché. Pořád se pohybujete na tenké hranici mezi tím, co je pár kilogramů navíc a co už může hraničit s většími obtížemi. Ashley Graham je právem považována za královnu body positive, což je myšlenkový směr, který má ženám připomínat, že důležitá není ani tak váha, ale to, jak se samy cítí a jak vypadají. Ona na svoji postavu dbá a ukazuje, že být plus size neznamená rezignovat na to, co člověk jí. Díky tomu byla loni časopisem Glamour oceněna jako žena roku a dokonce si zasloužila i svoji panenku Barbie. A jak se tedy Ashley stravuje?

Pokračování 2 / 6

Nikdy nevynechá smoothie

Říká se, že jedno zelené jablko denně a obejdete se bez lékařů. Ví to i Ashley, která nemá jediný den, kdy by si nedala svůj oblíbený nápoj. Je jím smoothie smíchané z jablka, citronu, zázvoru, kapusty, řepy a petržele. Tato svačinka pomáhá nejen utužit zdraví, ale zároveň udržet svoji linii.

Bez zeleného nápoje ani ránu!
Bez zeleného nápoje ani ránu! | Zdroj: instagram

Pokračování 3 / 6

Večer vynechává maso

I když jsou bílkoviny důležité a Ashley to také ví, snaží se ty živočišné omezovat. Tělo s nimi má totiž trochu více práce, aby je strávilo, a tak si je topmodelka dopřává jen k obědu a později už nikoliv. Místo toho jí k večeři zeleninový salát s quinoou, mrkví, rajčaty, avokádem, listovou zeleninou a pestem místo dresinku. Také je milovníkem hnědé rýže a tahini.

Maso jí hlavně dopoledne.
Maso jí hlavně dopoledne. | Zdroj: instagram

Pokračování 4 / 6

Miluje sladké brambory

Kdykoliv se Ashley někdo ptá, jaké jídlo si s sebou bere do krabiček, když je na focení nebo na cestách, nikdy nezapomene zmínit sladké brambory. Ty si připravuje s lehce dušenou zeleninou a olivovým olejem, kuřetem nebo růžičkovou kapustou. Kromě toho také miluje sladké brambory v kombinaci s rukolou a pečeným lososem.

Ashley si občas dopřává.
Ashley si občas dopřává. | Zdroj: instagram

Pokračování 5 / 6

Nevynechá svačinu

Ashley ví, že když ji chytne během dne hlad, vůbec není na škodu dát si svačinu, ba naopak. Díky tomu ji pak nehoní mlsná. Snaží se tedy mít stále po ruce alespoň kousek nějakého ovoce, do kterého by se mohla zakousnout. A když jí v odpoledních hodinách dochází energie, nezdráhá se dát si kousek super hořké čokolády.

Svačiny jsou důležité.
Svačiny jsou důležité. | Zdroj: instagram

Pokračování 6 / 6

Prosazuje vyváženou stravu

Není to ale ta vyvážená strava, o které mluví výživoví poradci. Pro Ashley Graham to znamená, že pokud se stravuje zdravě a hlídá se, jednou za čas si může dopřát nějaké super hříšné jídlo bez sebemenší výčitky svědomí. Ještě, aby ne. Svoji postavu si hlídá i tím, že minimálně třikrát týdně absolvuje intenzivní trénink.

Ashley Graham je velmi aktivní na svém instagramové profilu – sledujte ji na @theashleygraham.

Ashley alespoň třikrát týdně cvičí.
Ashley alespoň třikrát týdně cvičí. | Zdroj: instagram

Ashley Graham se dokonce objevila i na titulce prestižního časopisu Vogue. Podívejte se, jak se fotila:

Video placeholde