...

... Zdroj: profimedia.cz

Ashley Graham nafotila novou kampaň v plavkách. A bez retuše!

Ashley Graham navrhla novou kolekci plavek pro značku Swimsuit for All. Stala se i hlavní hvězdou reklamní kampaně, při které nebyla použita žádná retuš. Další módní revoluce je tu!

Plus size modelky jsou ve světě stále populárnější, a to i díky Ashley Graham, která už roky bojuje za ženské křivky. Dříve byly kypré modelky jen jakýmsi zpestřením módního průmyslu. Čas od času se po mole prošla plus size modelka, občas se objevila i na titulce prestižního magazínu. Dnes je vše jinak. Například na zářijovém fashion weeku v New Yorku zazářil rekordní počet plus size modelek. Strie ani celulitida už také nejsou něco, za co by se měly ženy stydět. A módní značky i e-shopy si už běžně najímají na focení "holky krev a mlíko".

Dalším nekonečným tématem je i retuš. A hvězdná Ashley Graham teď ukázala, že i bez jakékoliv úpravy může kampaň na plavky vypadat skvěle. Značka Swimsuit for All, se kterou modelka spolupracuje, představila novou kolekci plavek, jejíž hlavní hvězdou a především tvůrkyní je právě Ashley. Společně se rozhodly, že fotografie neprojdou žádnou úpravou a na e-shop budou umístěny v naprosto "syrové" podobě. Přesně tak jako když Ashley vyfotí paparazzi na pláži. Jak sama říká, být svá a přirozená je krásné!

Introducing my latest @swimsuitsforall collection! We decided to use unedited paparazzi shots as the campaign images. Reminder: being authentic is beautiful. Shop my new collection now (link in bio)

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham),Kvě 1, 2018 v 10:07 PDT

Tato kampaň je naprosto odlišná od všech ostatních, na kterých Ashley spolupracovala. Skrze ni se snaží ženám ukázat nejen to, že se ani s pár kily navíc nemusí stydět obléknout plavky, ale i to, že drobné vady na kráse, jako jsou třeba celulitida, jsou běžné. "Cítit se ve svém těle skvěle a neřešit, kdo na vás zrovna kouká, je to nejdůležitější," říká Ashley.

"I'm not ashamed of a few lumps, bumps or cellulite… and you shouldn't be either." – @theashleygraham ✨Strut your stuff in her new Flapper Swimsuit. Shop link in bio. #AshleyGrahamxSwimsuitsForAll #unretouched

Příspěvek sdílený Swimsuits For All (@swimsuitsforall),Kvě 1, 2018 v 3:30 PDT

Swimsuit for All je jedna z mála značek, které prezentují svou módu na neupravených fotkách. V srpnu loňského roku stejný krok udělal i módní gigant Asos. Letos v březnu zase e-shop Target.