.

. Zdroj: iStock.com

15 způsobů, jak někteří muži říkají beze slov Miluji tě

Má mě rád, nemá mě rád. Abyste to zjistila, nemusíte otrhat celou kopretinu. Moc dobře víte, že někteří partneři jsou holt skoupí na slovo, a proto nečekejte, než se vyjádří. Všímejte si jeho gest a chování. Ty vám prozradí mnohem víc.

Ať už jste ve vztahu nějaký ten pátek, nebo jste začala teprve randit, hlavní, co vás zajímá, je, zda vás má rád. Slova Miluji tě jste zatím ještě nezaslechla anebo je slyšíte jen sporadicky, a tak si lámete hlavu tím, jak to opravdu je. Na vyznání čeká i moje kamarádka Linda, se kterou tohle téma probíráme ze všech stran. Její všetečné otázky typu Jak poznáš, že tě Honza miluje? Říká ti to často? Jak jsi poznala, že mu na tobě záleží? dostávám často. A tak jsme všechny zadané kamarádky daly dohromady seznam, jak poznáme, že nás milují. Beze slov. A výzkum provedený na Yourtango.com nám potvrdil, že se v mnohém shodujeme. Tady je 15 způsobů, jak někteří muži říkají, že nás milují.

1. Jeho polibky jsou dlouhé a vášnivé

Kdo by nemiloval dlouhé a vášnivé polibky? Jestliže je váš partner často iniciuje a vy z nich cítíte vášeň, je jasné, že se v jeho srdci usídlila láska.

2. Jeho přátelé vás mají rádi

Mají vás jeho přátelé rádi a často vás zvou do své společnosti? Tak je to proto, že nejspíš vidí, jak je s vámi partner šťastný, a oceňují to.

3. Rád se přibližuje

Dotýká se vás, postaví se ve společnosti co nejblíže k vám, vaše blízkost ho těší? Člověk, kterého byste nezajímala a vnímal by vás jako cizí, se do vaší blízkosti hrnout nebude.

4. Usmívá se po líbání

Není to jen obyčejný úsměv, ale takový, který v sobě nese pozitivní jiskru. Ale i lehký lišácký úšklebek říká Miluji tě.

5. Pozorně naslouchá

Nemusí mluvit moc, ale nejen, když jde o váš vztah, poslouchá. A pamatuje si. Tím ukazuje, co pro něj vaše slova znamenají.

6. Postaví se rovně

Většina z nás má sklon hrbit se a mít horší držení těla, než bychom měli. Pokud se však snažíte zapůsobit na osobu, na které vám záleží, budete stát nebo sedět vzpřímeně.

7. Drží vaši ruku

Může to vypadat jako malé gesto, ale obsahuje veškerou intimitu na světě.

8. Volá nebo píše SMS bezdůvodně

Ne všichni lidé to dělají, když jsou zamilovaní, takže to neberte osobně, pokud tomu tak není. Ale dělá-li to, znamená to, že jste v jeho hlavě usazena i v situacích, kdy nejste spolu a on na vás myslí celý den.

9. Rád s vámi tráví čas

Dělá s vámi rád různé aktivity? Nechce se s vámi potkávat jen na večeřích či párty, ale zajde s vámi na nákup, připravuje večeři, pomůže vyměnit gumy na autě, zkrátka ukazuje zájem a jde mu víc než jen o to, abyste byli sexuální partneři.

10. Často navazuje oční kontakt

Když jste v baru s přáteli, podívá se po místnosti, aby s vámi krátce navázal oční kontakt a usmál se na vás? To naznačuje, že i když vy dva děláte různé věci, stále chce, abyste si byla vědoma toho, jak moc mu na vás záleží.

11. Prsty si projíždí vlasy

Když jsou lidé nervózní, mají tendenci si projíždět vlasy častěji, než je obvyklé. Dělá to váš partner, když nastává romantická chvilka? Pokud ano, mohlo by to poukazovat na to, že chce říct něco intimního, ale nemůže najít slova.

12. Zrcadlí vaše chování

Má sklon dělat stejné věci ve stejný moment? Podepře si hlavu jako vy, uchopí skleničku, založí podobně ruce? Jedná se o takzvaný izopraxismus neboli párové chování, které naznačuje blízký vztah.

13. Kupuje vám „smysluplné“ dárky

Když řekneme „smysluplné“, nemyslíme tím „drahé“. Přemýšlí o tom, co se vám líbí, co vám udělá radost nebo co byste mohla potřebovat, aby vám to usnadnilo život. Pamatuje si, co jste kdysi pronesla, že se vám líbí.

14. Usmívá se, když je s vámi

Čím častěji se muž upřímně směje, tím myslí vztah vážněji. Směje se vašim vtipům, usmívá se na vás při mnoha činnostech, které spolu děláte? Když vás z dálky vidí, vítá vás úsměvem? Láska je tam.

15. Dotýká se vás spontánně

Když jste na veřejném místě, položí vám ruku na záda, aby si vás udržel blízko? Chytne vás za ruku v restauraci, venku, jen tak kdekoliv? Těmito náhodnými dotyky ukazuje, že s vámi chce být, a to nejen sexuálně.