Žižkovská Noc 2019

Žižkovská Noc 2019 Zdroj: archiv firem

Equal Pay Day 2019
Dyzajn market Jaro
Festival Evolution
Velké ženy z malé země
Vzletná:Nový Prostor pro módu a materiál
7
Fotogalerie

Akce v březnu. Ve víru festivalů, které vám otevřou nové cesty

Je čas opustit teplo domova a vyrazit slunci a březnovým akcím naproti. Je potřeba provětrat šatník, najet na zdravější jídelníček, oslavit nová alba kapel a jít vstříc pouličním marketům. A co vás tenhle měsíc zláká? Vybírejte.

Vzletná: Nový Prostor pro módu a materiál

Kdy? 2. 3. a 3. 3. 2019 10:00–21:00

Kde? Milady Horákové 56, Praha

Vzletná:Nový Prostor pro módu a materiál
Vzletná:Nový Prostor pro módu a materiál | Zdroj: archiv firem

Přijďte se naladit na jaro a stylově se zbavit jarně-letních věcí, které máte ve skříni navíc. Určitě máte například šaty, které vám nikdy pořádně nesedly. A najde se alespoň jedna košile, která není ve vašich barvách. Zdědila jste sukni, která není váš styl? To všechno napravíme společně 3. března ve Vzletné na Praze 7, kam můžete donést 7 kousků krásných věcí a třeba něco padne do oka vám.

JAK TENTO SWAP FUNGUJE

Přinesete maximálně 7 krásných oblečení na nadcházející jarní sezonu. Odnést si můžete také max. 7 kusů, co potřebujete nebo se vám líbí, ZDARMA. Na tento swap přijímáme opět pouze OBLEČENÍ krásné kousky, DÁMSKÉ, PÁNSKÉ, DĚTSKÉ NA JARO A LÉTO. Mějte na paměti, že je třeba nosit pouze věci ve skvělém stavu, jen ty od vás můžeme vzít. Neuškodí přečíst si Zásady ostříleného swapera, protože ten prostě ví.

Pokračování 2 / 6

Slavnostní křest knihy „Velké ženy z malé země“ Renata Mrazová & Denisa Prošková

Kdy? 6. 3. 2019 17:30–19:30

Kde? Kongresové centrum Praha

Velké ženy z malé země
Velké ženy z malé země | Zdroj: archiv firem

Přijďte na slavnostní křest naší knihy „Velké ženy z malé země“, první knihy o slavných Češkách představující příběhy žen, které svým průkopnictvím a odvahou vybočily z davu i zvyklostí a svým myšlením a činy předběhly dobu i hranice. 33 příběhů o inspirativních ženách. Eva Le Peutrec, světově známá architektka mrakodrapů, přiletí až z daleké Nové Kaledonie, aby knihu společně pokřtila a slavnostně přivítala do knižního života.

Eva a další úžasné ženy, jejichž příběhy v knize najdete, se zapojí do zajímavé diskuse, ve které s námi nasdílí jistě i to, co v knize nenajdete. Jména těchto inspirativních žen vám postupně odtajníme, ale máte se na co těšit!

Vstupné 350 Kč.

Pokračování 3 / 6

Festival Evolution jaro 2019

Kdy? 22. 3.–24. 3. 2019 10:00–18:00

Kde? Výstaviště Holešovice, Praha

Festival Evolution
Festival Evolution | Zdroj: archiv firem

NA jarním festivalu Evolution se představí více než 450 tuzemských i zahraničních vystavovatelů z pěti obvyklých okruhů – BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, ALTERNATIVA a OSOBNÍ ROZVOJ.

Najdete tu nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky i praktické ekologické výrobky do domácnosti. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Pozadu nezůstane ani programová nabídka – během tří dnů na 7 pódiích vystoupí téměř 200 účinkujících. Kromě přednášek, seminářů a uměleckých vystoupení připravujeme také konzultace a poradenství, kuchařská dema, ukázkové lekce, praktické workshopy nebo programy pro děti.

Pokračování 4 / 6

Žižkovská Noc 2019

Kdy? 21. 3. v 14:00 až 24. 3. v 3:55

Kde? Praha

Žižkovská Noc 2019
Žižkovská Noc 2019 | Zdroj: archiv firem

Žižkovská Noc nabízí po dobu tří dnů možnost poznat kulturu všeho druhu. Příležitost přecházet nejen na Žižkově mezi desítkami scén, na nichž probíhá program bez žánrového omezení, se naskýtá podeváté. Jedna vstupenka, víc jak 500 vystoupení. Hudba, literatura a divadlo. Aktuální informace naleznete na zizkovskanoc.net, VSTUPNÉ: 600 Kč – celý festival – tři dny.

Kdo vystoupí? Emma Smetana, PSH, N.O.H.A., Sto zvířat, Simona Babčáková, Stand – up comedy a další. Vyberte si dle svého gusta.

Pokračování 5 / 6

Equal Pay Day 2019

Kdy? 29. 3. v 8:00 až 30. 3. v 18:00 (pátek Konference, sobota Mentoring Day ŽENY SOBĚ)

Kde? Clarion Congress Hotel Prague, Praha

10. ročník se zaměřuje na téma firemních kultur o tom, kam život, práce a business směřují

Equal Pay Day 2019
Equal Pay Day 2019 | Zdroj: archiv firem

Konference Equal Pay Day propaguje téma férového odměňování pro všechny, červená čísla ztrát žen zobrazuje symbolicky červenou kabelkou a červenou barvou provázející design konference. Každý ročník konference přinášel přidanou hodnotu k tématu, ukazoval vize budoucnosti. Před 10 lety se mluvilo o nutnosti dostat ženy a jejich příběhy do médií, dnes se bavíme o tom, jak ženy mění svět kolem sebe a jak se mění očekávání žen i mužů na to, co chtějí od života. Jak se díky tomu musí měnit svět práce a firem. Jak se mění a musí se změnit firemní kultura.

Konference je určena všem ženám i mužům, kteří chtějí držet krok s přítomností a chtějí se podívat do budoucnosti očima inspirujících lidí, jejich autentických zkušeností a přímých odpovědí. Speciálně se v ní najdou lidé odpovídající ve firmách za personální rozvoj, lidé odpovídající za vedení organizací, lidé uvažující o podnikání, lidé řešící téma společenské odpovědností, lidé, kteří se chtějí učit, lidé, kteří rádi naslouchají, lidé, kteří se chtějí najít a namotivovat pro svou další cestu.

Pokračování 6 / 6

Dyzajn market Jaro

Kdy? 30. 3. v 10:00 až 31. 3. v 19:00

Kde? Náměstí Václava Havla, Praha

Dyzajn market Jaro
Dyzajn market Jaro | Zdroj: archiv firem

Dyzajn market je výběrová prodejní výstava autorské tvorby na náměstí Václava Havla a v přilehlé provozní budově Národního divadla. Akce se během víkendu zúčastní cca 180 dyzajnérů šperků, doplňků, kabelek a batohů, autorů uměleckých předmětů, porcelánu, dekorací, návrhářů oblečení, hraček nebo papírenského zboží.

Součástí akce je bohatý doprovodný program – divadla, kapely, DJs, kreativní dětský koutek a 20 stánků se skvělým jídlem a pitím.

Akce se účastní převážně lokální tvůrci z Čech a Moravy, ale také ze Slovenska, Maďarska, Polska, Německa, Rakouska nebo Ukrajiny. Vstup je zdarma a bez bariér. Oba dny se akce koná v 10.00–19.00 na náměstí Václava Havla (dříve Piazzeta Národního divadla).