.

. Zdroj: Profimedia.cz

4 neokoukané kabelky, po kterých letos budeme toužit

Kdo by nemiloval kabelky? A jaké budeme milovat v roce 2019? I letos budeme mít slabost pro miniaturní a také "krabičkové kabelky". Po Fendi a Dior nás čeká další vintage návrat. Ale nejprve vám představíme jednu, která se v podstatě stala "it-bag", jen co přišla na trh!

C, Chloé

Kabelky Chloé jsou velkou módní kapitolou a co model, to kultovní záležitost! Začalo to už někdy kolem roku 2005 v éře boho chic kabelkou Paddington, která se stala první "it-bag" značky, a pokračovalo modely Paraty, Marcie, slavnou Faye (to je ta s kroužkovým zapínáním a řetízkem), Nile, Tess až po současnou žhavou novinku, která se jmenuje prostě C. Právě tahle iniciála je hlavním zdobným prvkem na jinak docela jednoduchém designu. Novou C můžete mít v různých provedeních, od krásných zemitých odstínů po bláznivě duhovou a samozřejmostí je i krokodýlí povrch.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

T B T Throwback to the @chloe show in Paris. @thefashionguitar arriving, shot on film. #filmisnotdead #35mmphotography #streetstyle #pfw #ss19 #chloe

Příspěvek sdílený Rachel Yabsley (@thefourthcreative),Lis 28, 2018 v 5:18 PST

Pokračování 2 / 4

Takeout, Pop and Suki

Vymyslet v dnešní době originální tvar kabelky je docela kumšt. Hranaté tvary, kulaté bucketky i troj- i šestiúhelníky už tu byly, takže co dál? Třeba stylový kufříček, který tak trochu připomíná krabičku na dort. Kabelka Takeout je dílem britské značky Pop & Suki, kterou založily dvě nejlepší kamarádky Poppy Jamie a Suki Waterhouse (kterou možná znáte jako modelku, herečku nebo zpěvačku). Je to taková stylovka, do které se vám ale má vejít víc než pudřenka a mobil. Takeout sází nejen na originální tvar, ale i variabilitu – je libo verze gingham, croco, denim, nebo prostě kůže?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

BLUSHING 👛 Last few ginghams left in stock

Příspěvek sdílený Pop & Suki (@popandsuki),Srp 18, 2018 v 8:47 PDT

Pokračování 3 / 4

Lucas, Boyybag

Že jsou crossbody kabelky out? Pro tuto krásku to rozhodně neplatí. Nebo spíš krasavce? Seznamte se, tohle je Lucas, který se tak trochu veze na trendu miniaturních kabelek, ale jinak má svůj vlastní styl. Pokud hledáte něco neokoukaného a přesto designově čistého, možná jste to právě našla u značky Boyy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Mini me 🧡👜

Příspěvek sdílený FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen),Led 12, 2019 v 12:44 PST

Pokračování 4 / 4

Blossom, Paco Rabanne

Značku Paco Rabanne si možná dodnes spojujete s parfémy, které jsme si v devadesátkách dávali pod stromeček. V posledních dvou letech, kdy se do křesla kreativního ředitele posadil talentovaný Julien Dossena, ale chytá nový dech. A vrací do hry své ikonické kabelky z kovových plíšků, které byly uvedeny na trh už v šedesátkách. Po perličkových kráskách Shrimps, které jsme si zamilovali loni, tu tak máme novou obsesi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

RESORT 2019 ICONIC BLOSSOM BAG. AVAILABLE NOW IN STORES AND ONLINE. #pacoresort19 #pacoiconic #juliendossena @quentinsaunier

Příspěvek sdílený Paco Rabanne (@pacorabanne),Led 16, 2019 v 9:46 PST