Zuzana Kubíčková představuje novou kolekci Pop

Zuzana Kubíčková představuje novou kolekci Pop Zdroj: Daniela Pilná

Vichy & sexy: Zuzana Kubíčková představuje nové kousky z linie Pop

Oblíbená návrhářka Zuzka Kubíčková boří představy o tom, že česká móda je buď cenově nedostupná, nebo příliš alternativní. Kromě skvostných couture šatů se totiž rozhodla vytvořit linii Pop, kde najdete dostupnější a mnohem variabilnější kousky na denní nošení. A my musíme říct, že směr, kudy se nyní ubírá její tvorba, se nám hodně líbí!

Zuzana Kubíčková v české módě reprezentuje jemnou ženskost a současně staré couture techniky, které přenáší do svých moderních návrhů. Výsledkem jsou třeba nádherné krajkové šaty s výšivkami nebo perlami určené pro speciální příležitost, jako je slavnostní večer nebo třeba svatba (a tomu odpovídá i cena).

Zákaznice ale chtěly nosit její modely častěji a v běžnějších situacích, a tak se Zuzka rozhodla jim vyhovět. Vznikla linie Pop inspirovaná nejoblíbenějšími střihy, která opět vyniká kvalitou, nově je však také variabilní a nadčasová. První kousky z této linie představila návrhářka již v březnu a tehdy šlo ještě o černo-bílé základy šatníku (součástí byly třeba malé černé v klasickém pouzdrovém i krajkovém provedení nebo krásná bílá krajková sukně).

Sebevědomí a postoj ✨hrdost a něžná krása ✨ To jsou malé černé pouzdrové - nově i v krajce. 🔛 Od náčrtu až k dokonalému střihu. #POPbyZuzanaKubickova

Příspěvek sdílený POP by Zuzana Kubickova (@pop.by.zuzanakubickova),Kvě 12, 2018 v 4:53 PDT

Nyní Pop představuje svou hravější, letní verzi, jejímž základem jsou vichy kostičky v černobílém a modrém provedení a samozřejmě krajka. Tyto i předchozí Pop kousky si můžete prohlédnout a koupit od 16. července do 13. srpna v kavárně Cafe~Cafe (Rytířská 10, Praha 1), která je mimochodem vyhlášená skvělými dorty. Shop bude mít otevřeno denně od 11 do 20 hodin, přičemž každou středu se bude konat Pop drink a otevřeno bude až do 22 hodin.

„Pop je vlastně zúročením zkušeností získaných z mé každodenní práce se zákaznicemi. Chci, aby ženy nosily šaty, které tvoříme, a proto se snažím nabídnout kvalitní a současně dostupný dámský šatník. Výroba v malých sériích umožní příznivější ceny a nadčasové, klasické střihy zase šanci na delší životnost oděvů,“ říká návrhářka.

Co takhle trochu barvy na léto? ✨ #POPbyZuzanaKubickova #blueandwhite #madeineurope #czechfashion #designer

Příspěvek sdílený POP by Zuzana Kubickova (@pop.by.zuzanakubickova),Čen 3, 2018 v 4:44 PDT

Za zmínku stojí i krásné vizuály s modelkou Evženií Habronovou, které nafotila Daniela Pilná a které v sobě mají syrový půvab zdánlivě náhodně pořízených snímků v přirozeném prostředí. Trochu nám evokují australskou značku Réalisation Par a trochu francouzskou módní ikonu Sabinu Socol. Je to cool, je to sexy a člověk si hned dokáže představit, že to bude nosit také!

Tváří nové kolekce je modelka Evženie Habronová
Tváří nové kolekce je modelka Evženie Habronová | Zdroj: Daniela Pilná

Zuzana Kubíčková představuje novou kolekci Pop
Zuzana Kubíčková představuje novou kolekci Pop | Zdroj: Daniela Pilná