Německá modelka a módní influencerka Viktoria Rader

Německá modelka a módní influencerka Viktoria Rader Zdroj: Instagram @vikyandthekid

Povinná výbava k moři podle módních influencerek. Jaké trendy letos dominují?

Léto je v plném proudu a Instagram se plní fotkami z prázdnin. Co si letos zabalily k moři naše oblíbené módní ikony? Inspirujte se!

Volně uvázaná košile à la Jacquemus

Mladý francouzský návrhář Jacquemus má dar vytvořit ve svých kolekcích několik ikonických kousků, které posléze ovládnou Instagram a způsobují vlnu nápodoby. Jedním z nich jsou košilové šaty Bahia, které ale nemusíte mít. Stačí přehodit bílou košili přes plavky, nechat rozepnuté knoflíky a volně ji zavázat u pasu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🧚🏼‍♀️🌞🌴

Příspěvek sdílený Darja Barannik (@darjabarannik),Čen 24, 2019 v 12:45 PDT

Článek pokračuje na následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 8

Plavky s vysokým pasem

Retro letí a v plavkách s vysokým pasem už u moře rozhodně nebudete za exota. Nadto jsou rozkošné, praktické (ani velké vlny vám je neodnesou) a ultra ženské, i když leccos umějí schovat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Boats boats boats - Season 2

Příspěvek sdílený Sabina Socol (@sabinasocol),Kvě 25, 2019 v 8:45 PDT

Pokračování 3 / 8

Plážová taška místo kabelky

Také za tímto trendem hledejme jedinou značku, a to konkrétně Loewe. Její kabela, ručně vyplétaná z palmových listů rafia, se stala nekorunovaným symbolem tohoto léta a módní ikony ji dávno nenosí jen na pláž. Místo toho slouží jako plnohodnotná kabelka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Feeling fresh as a daisy 🌼 Here a few fun facts about the hotel I choose to stay in Tuscany - @borgopignano set's itself apart by caring about the environment: 95% of materials used are recyclable, sustainable and eco-friendly! You only see glass, ceramic, paper and other environment friendly materials, plus everything they serve to eat is so fresh, you can practically taste the summer garden while eating their salad! I love the way it's presented and how the whole positive atmosphere helps my mind and body recharge to the fullest! . . . #vikyandthekid #flowereddress #toscany #toscana_love #influencer_de #familyfirst #fashionlifestyle #fashionistas #influencer_de #fashionlooks #ilovefashion #italianvacations #italiantrip #italy🇮🇹

Příspěvek sdílený Viktoria Rader (@vikyandthekid),Čec 6, 2019 v 11:38 PDT

Pokračování 4 / 8

Mušličkové šperky

Loni jsme se jich nestihly nabažit, a tak jsou tu i letos. Kromě obligátních náušnic nebo náhrdelníků jsou letos velkým hitem i náramky na nohu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Inspired by the sea 🐚

Příspěvek sdílený MIE JUEL (@mie_juel),Čen 15, 2019 v 7:42 PDT

Pokračování 5 / 8

Široké lněné kalhoty

Nadvláda lnu jako letního materiálu No.1 vrátila do hry také řadu ležérních kousků. Jedním z nich jsou bezesporu široké kalhoty, kterým klidně odpustíme, že se více mačkají. Jsou totiž tak pohodlné!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

A swimsuit with wide linen trousers is my jeans and a t-shirt when it’s too hot for jeans and t-shirts. 🌼 (gifts tagged)

Příspěvek sdílený Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02),Kvě 26, 2019 v 8:40 PDT

Pokračování 6 / 8

Jednodílné plavky

Letos poprvé můžeme směle říct, že jednodílné plavky nejsou jen trend, je to opět plnohodnotná součást letního šatníku. Nosí se nejen samostatně, ale i jako top (viz foto na předchozí straně).

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tan Lines〰️

Příspěvek sdílený Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek),Čec 18, 2019 v 9:38 PDT

Pokračování 7 / 8

Minimalistické funkční sandály

Říká se jim také Teva sandály, podle jedné z prvních značek, které s tímto typem přišly na trh, a je to taková náhrada za tenisky, když už je příliš horko. Sandálům na suchý zip se možná jednou budeme smát stejně jako crocskám, ale letos jsou zkrátka ještě příliš cool.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🍨 @hannamw 🍨

Příspěvek sdílený Hanna Stefansson (@hannastefansson),Čen 7, 2019 v 12:15 PDT

Pokračování 8 / 8

Košile s krátkým rukávem

Jednoduchý rovný střih a krátké rukávy, to jsou hlavní aspekty prázdninové košile, která aspiruje na nejvíc cool top tohoto léta. Záleží pak už jen na vás, jestli dáte přednost minimalistické jednobarevné verzi, nebo trochu divočejšímu vzoru, který k dovolené patří.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I SEA you 🌊

Příspěvek sdílený JANKA POLLIANI (@polliani),Čec 11, 2019 v 9:42 PDT