Video placeholde

Na detailech záleží: 45 vlasových doplňků, které by vám neměly chybět

Perfektní účes je samozřejmě důležitý. Svoji hřívu ale můžete povýšit na vyšší úroveň také pomocí vlasových doplňků. Ty letošní si zakládají na kombinaci elegance a roztomilosti a navíc budou ladit ke každému outfitu.

Výrazné čelenky

I přestože první letošní vlaštovky naznačovaly, že tento rok bude patřit především tenkým čelenkám, s přibývajícími měsíci se zdá, že v kurzu budou také jejich výraznější a nápadnější sestry. Na jedné straně se o slovo hlásí koženkové čelenky s podobným řasením, jaké je letos extra trendy na letních sandálkách, na druhé vedou zase ty s velkým uzlem uprostřed. Pestrá je také samotná nabídka materiálů a zpracování – v obchodech narazíte na kousky s imitací zvířecího chlupu, vyrobené z rafiového lýka nebo nevyztužené háčkované s pravým bohonádechem.

Další trendy doplňky do vlasů najdete na následující stránce >>

Pokračování 2 / 6

Šátky jsou zpět

Pamatujete si na dobu okolo roku 2000, kdy ve velkém zejména děti a teenageři nosili do trojúhelníku zavázaný šátek na hlavě? V té době letěl jak klasický bandana vzor, tak třeba denimová verze s kvítky či kostky. Letos zažíváme velké déja vu, neboť šátky ohlásily značný comeback. Noste je buď ve stylu výše zmíněné nostalgie, nebo uvázané jako čelenku s uzlem na týlu a volně vlajícími konci zpod vlasů. Budou skvělou volbou k jednoduchým či květovaným šatům, saku s džíny nebo k monochromatickým lookům, kterým dodají na zajímavém detailu.

Pokračování 3 / 6

Romantické mašle

Jak už bylo zmíněno, vlasové doplňky si letos zakládají především na výraznosti anepřehlédnutelnosti. I kvůli tomu by vám rozhodně ve vaší výbavě neměla chybět gumička s mašlí. A čím větší a s delšími konci bude, tím lepší. Obchody si letos připravily nespočet variant na tento kousek, vybírat tak můžete z cool zvířecích vzorů, tylových materiálů i plisovaných látek.

TIP NA VIDEO: Jaký střih vlasů letos zvolit?

Video placeholde

Pokračování 4 / 6

Skřipce všech velikostí

Nejsou jen praktickou pomůckou při letních vedrech nebo když si chcete poležet ve vaně. Skřipce platí za jeden z nejklíčovějších doplňků letošního roku. Noste buď jeden velký, nebo několik menších naráz. Velmi dobře vypadají především v kombinaci s elegantním outfitem a rozhodně se nemusíte bát ani roztomilých kousků třeba ve tvaru motýlků.

Pokračování 5 / 6

Sponková nostalgie

Roztomilost na entou, která nepatří jen do výbavy malých holčiček. Sponky se opět nosí ve velkém. Čím více jich na hlavě budete mít, tím lépe. Se sytými a neonovýmibarvami se v myšlenkách vraťte o dvě dekády nazpět na ravové party nebo se s pomocí perlových verzí proměňte v romantickou duši. Volba je zcela na vás. Chybu neuděláte ani, když sáhnete po setu v pastelových nebo zemitých barvách, případně po vzoru želvoviny.

TIP NA VIDEO: Jak zamaskovat odrosty?

Video placeholde

Pokračování 6 / 6

Scrunchie jako sázka na jistotu

Velké látkové gumičky scrunchie byly nepostradatelnou výbavou v 90. letech. Před pár lety se ale opět přihlásily o slovo a těší se velké oblibě doteď. Dokážou pozvednout jakýkoliv outfit a skvěle fungují jako hravý prvek. Letos se obzvlášť zkuste zaměřit na pastelové odstíny, vzor kostky gingham a na koženkovouvariantu, která dodá správný drama punc i zcela minimalistickému looku.