...

... Zdroj: iStock.com

5 znamení zvěrokruhu, která neumějí držet slovo. Nejste to i vy?

Existují lidé, kteří drží slovo za všech okolností. Jsou ale i tací, kteří něco slíbí a s dodržením svého slibu si hlavu tolik nelámou. Kam patříte vy a vaši blízcí?

Beran

Lidé narození ve znamení Berana rádi slibují, aniž by přemýšleli o důsledcích svých slibů a o tom, že slib by měli dodržet. Řeknou na cokoli „ano, jasně“, aniž by o tom přemýšleli. Možná to nemyslí špatně, ale často se rozhodují unáhleně a až moc aktivně, aniž by přemýšleli, zda jsou schopní svoje sliby vůbec splnit.

.
. | Zdroj: iStock

TIP NA VIDEO: Jak to mají s láskou Berani?

Video placeholde

Pokračování 2 / 5

Váhy

Váhy jsou znamení, které miluje harmonii a klid. Chtějí ostatní potěšit, chtějí, aby se o nich mluvilo s úctou. Často tak tito lidé dávají sliby, jen aby udělali druhým radost a zlepšili jim třeba náladu v ten daný okamžik. Neumí moc lidem říkat „ne“, proto dávají sliby, které ne pokaždé mohou dodržet.

Pokračování 3 / 5

Střelec

Střelci jsou ze své podstaty velcí dobráci, kteří slibují cokoli s úmyslem, že to skutečně dodrží. Často se však dostanou do konfliktu se sebou samými a doženou je vlastní problémy, že zapomenou na sliby, které dali, a neúmyslně je poruší. Nezlobte se na ně moc, vážně to chtěli dodržet!

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 5

Vodnář

Vodnáři dávají často sliby, protože se domnívají, že něco na oplátku dostanou. Pokud od vás něco chtějí, slíbí vám cokoli jen pro své sobecké úmysly. Ale jakmile dostanou to, co chtějí, s největší pravděpodobností slib, který vám dali, rádi poruší. A ani je to nebude mrzet. Pozor na ně.

Pokračování 5 / 5

Ryby

Ryby jsou empatické a křehké bytosti, které chtějí všem pomoct. Jenže právě kvůli tomu toho mají na talíři příliš mnoho. Nedokážou lidi odmítnout a mají tendenci velmi přehánět. Tváří se často jako nejobětavější lidé, kteří vám slíbí modré z nebe, ale ve finále jsou líné na to, aby to dodržely. A jak by to také mohly stihnout, když toho tolik naslibovaly mnoha lidem. Raději počítejte s tím, že to, co vám Ryba slíbí, nemusí splnit.