.

. Zdroj: Profimedia.cz

Jennifer Aniston slaví 50! Její módní styl je věčnou inspirací

Jedním z tajemství, proč nám připadá, že Jennifer Aniston skoro nestárne, ačkoli slaví padesátku, jsou její vlasy. Tím druhým je její styl – jednoduchý, nadčasový a zbavený všech pomíjivých sezónních trendů i výrazných barev. Hodí se přesně pro ty dny, kdy se chcete cítit elegantně a pohodlně zároveň. A takových je, přiznejme si, naprostá většina. 

Jestli vás fascinují různé výzvy, jak si vytvořit funkční minimalistický šatník, anebo rady, co vyházet ze skříně a co si naopak ponechat, nemusíte se vždy inspirovat módními blogerkami. Stačí se podívat, jak se obléká jedna z nejoblíbenějších hereček na světe, a rázem máte seznam základních kousků, které by v šatníku neměly chybět žádné ženě. A možná už kromě nich ani nic moc dalšího nepotřebujete.

Pokračování 2 / 6

Trička a košile

Základem nejen šatníku, ale téměř i každého „off-duty“ outfitu Jennifer Aniston, je basic tričko nebo tílko v základních barvách, jejichž oblíbenou zimní variantou je rolák. Jennifer si potrpí na přiléhavé střihy, které krásně podtrhují její štíhlost. Ležérnost pak dodá kontrastním střihem džín nebo kabátu.

V jejím šatníku nechybí: Bílé, šedé a černé tílko, bílé, šedé a černé triko (s krátkým i dlouhým rukávem), bílá a černá košile, halenka s decentním střihem a vzorem, černý a šedý rolák, „zachumlávací“ vlněný cardigan, svetr s norským vzorem.

Pokračování 3 / 6

Šortky a džíny

V civilním šatníku Jennifer Aniston najdete jen málo šatů – těch si bohatě užije na červeném koberci. V soukromí miluje džíny, poslední dobou nosí hlavně boyfriend styl (a skvěle tak ladí ke svému manželovi Justinu Therauxovi), které navíc u kotníků stylově ohrnuje. K oblíbeným kouskům patří také khaki kalhoty.

V jejím šatníku nechybí: Bílé a khaki šortky, šortky ke kolenům, khaki a bílé džíny, modré a černé skinny džíny, džíny s rozšířenými nohavicemi, boyfriend džíny s roztrháním, černé elegantní kalhoty.

Pokračování 4 / 6

Bundy a kabáty

Pokud jde o svršky, drží se Jen opět základní barevné škály. Hodně ráda a často nosí kožený křivák nebo lehký béžový baloňák, v zimě sahá po klasice – kvalitním černém vlněném kabátu.

V jejím šatníku nechybí: Tmavě modrý a černý blejzr, lehký béžový kabát, kožený křivák, camel vlněný kabát, černý vlněný kabát.

Pokračování 5 / 6

Doplňky

Ani v doplňcích se Jennifer Aniston příliš nerozšoupne, i tak ale přesně ví, jak oživit outfit šátkem nebo kloboukem. K její povinné výbavě patří sluneční brýle (oblíbila si hlavně pilotky) a černá kabelka (k jejím oblíbeným patří kabelky Bottega Veneta, Tom Ford nebo Salvatore Ferragamo).

V jejím šatníku nechybí: Klobouky, černé sluneční brýle, vzorované šátky a šály, pásky, černé praktické kabely.

Pokračování 6 / 6

Boty

V létě Jen nejčastěji uvidíte v botách na slaměném klínku nebo v minimalistických sandálech, na jaře a na podzim nedá dopustit na cool bílé tenisky, které skvěle fungují s ohrnutými nohavicemi. V zimě ráda nosí kotníkové boty, ale i vysoké kozačky pod kolena, což je trochu retro, ale proč ne.

V jejím botníku nechybí: Letní boty na klínku, minimalistické páskové sandály, Gucci pantofle, bílé tenisky, plátěné tenisky, černé kotníkové polobotky, hnědé semišové kozačky, černé vysoké kozačky, Ugg válenky.