Zara, 499 Kč

Zara, 499 Kč Zdroj: Archiv firem

Komono, komono.com, €49,95
HM, 349 Kč
wayfarer.cz, 299 Kč
wayfarer.cz, 399 Kč
Mango, 299 Kč
22
Fotogalerie

Sluneční brýle: 5 zásadních trendů pro letošní léto!

Půlka léta je už sice skoro za námi, ale rozhodně není pozdě na to koupit si nové sluneční brýle. Ostatně, budou se nám hodit celý rok! Ať už během babího léta, v zimě na horách nebo ráno po divokém mejdanu. 

Pokračování 2 / 6

Kočičí tvar

Tyhle brýle jsou jako stvořené pro ženu, která se touží stát femme fatale! V kombinaci s rudou rtěnkou a elegantním kloboukem budete vypadat jako sexsymbol 50. let a rozverná moderní holka zároveň.

Pokračování 3 / 6

Zrcadlová skla

Pokračování 4 / 6

Kulatá skla

Brýle se zrcadlovými skly jsou hit! Jsou nápadné, ale zároveň decentní, a díky tomu sluší opravdu všem. Jen pozor na to, že je na nich všechno vidět mnohem více než na jiných brýlích. S otiskem prstu na brýlích příliš parády neuděláte.

Pokračování 5 / 6

Bláznivé obroučky

Legendární lenonky jsou zase ve hře. Letos ovšem platí, že čím větší budou, tím lepší! Pokud patříte mezi šťastlivce, kterým sluší, rozhodně byste si je měla na druhou půlku léta pořídit.

Pokračování 6 / 6

Zabarvená skla

Pokud si ráda léto užíváte plnými doušky a nebojíte se módních experimentů, jsou pro vás brýle s nápadně ozdobenými obroučky ty pravé. Každý outfit pozvednou o třídu výše a na všech letních večírcích budete za hvězdu!

Aktuálně největší trend mezi módními blogerkami a ostatními milovnicemi žhavých výstřelků. Zabarvená skla jsou maximálně cool, rozzáří každý outfit a budete díky nim středem pozornosti!