Video placeholde

Ještě víc chic než Kate & Meghan: Inspirujte se stylem královny Letizie

Velká Británie má vévodkyni Kate a vévodkyni Meghan, Amerika má Melanii Trump. A Španělsko má královnu Letizii, která si ze stylů zmíněných dam bere to nejlepší.

Bývalá moderátorka televizních zpráv, která se provdala za následníka španělského trůnu, prince Filipa, a posléze se po jeho korunovaci v roce 2014 stala královnou – také Španělsko má svou pohádku o Popelce, co ke štěstí přišla. Nebo spíše moderní příběh o rozvedené ženě, která prý dokonce podstoupila potrat, a i přesto se v katolickém Španělsku dostala až na trůn. A lidé ji milují, protože je nejen jednou z nich, ale je i chytrá a má úžasný styl, který ji staví na roveň britských vévodkyň.

Styl Letizie připomíná také první dámu USA Melanii Trump. Jsou si nejen věkově blíž (Letizii je 46 let, Melanii o dva roky více), ale obě mají i zálibu v dobře padnoucích blejzrech, midi sukních, šatech bez rukávů (tento styl miluje i Meghan) nebo výrazných barvách. Letizia si konkrétně potrpí na sukně s květinovými potisky a stejnou měrou také na pánský styl kalhot. Obojí kombinuje se základními topy a svetříky a obojí jí velmi sluší. Inspirujte se!

Jak se vám líbí styl královny Letizie? Vybrané outfity si prohlédněte ve fotogalerii.

Sledujte nás i na Instagramu!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Krásná nevěsta, princezna Eugenie, v šatech od designérů své oblíbené britské značky @peterpilotto. S výstřihem do V vpředu i na zádech, bez závoje a s drdolem. Elegantní, šťastná a upřímná – na krku a zádech má totiž jizvu po operaci páteře, kterou podstoupila ve dvanácti letech kvůli skolióze. Rozhodla se ji nezakrývat a svými šaty vzdát hold týmu doktorů, který se o ni tehdy staral. Samozřejmě byli i mezi pozvanými. 👏🏻 Více o královské svatbě najdete na webu (klikejte v biu). . . . #princesseugenie #bride #royalweddkng #autumnwedding #weddingdress #peterpilotto #peterpilottodress #princeznaeugenie #svatebnisaty #kralovskasvatba #krasnanevesta #tleskame #zenycz

Příspěvek sdílený Ženy.cz (@zeny.cz),Říj 13, 2018 v 1:02 PDT