Sprchový gel Relax, Weleda, weleda.cz, 219 Kč/200 ml

Sprchový gel Relax, Weleda, weleda.cz, 219 Kč/200 ml Zdroj: archiv firem

Micelární voda Hydra Skin Effect, Nivea, 180 Kč/400 ml
Depigmentační krém na ruce, Hyaluron-Filler + Elasticity, Eucerin, 349 Kč/75 ml
...
Tělový sprej Jóga balanc, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 399 Kč/50 ml
Dvoufázové regenerační sérum na noc, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 1190 Kč/30 ml
7
Fotogalerie

Dubnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Jaro je tu! Jakou kosmetiku vyzkoušet teď v dubnu? Vybraly jsme pro vás produkty, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. 

Dvoufázové regenerační sérum, Yves Rocher

Yves Rocher pro své zákaznice připravilo hned několik jarních novinek v péči o pleť i dekorativní kosmetice. Nás velmi zaujalo zbrusu nové dvoufázové noční sérum proti stárnutí pleti, jehož pravidelným používáním docílíte zářivější pokožky, vyhlazených a tím pádem i méně nápadných vrásek a také regenerace, kterou pleť po zimě nutně potřebuje. Sérum obsahuje dvojnásobné množství rostlinného nektaru z pupenů, které mu dodává právě výjimečné regeneračníschopnosti. Kromě toho ve složení najdete také vzácné botanické oleje včetně jojobového.

Dvoufázové regenerační sérum na noc, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 1190 Kč/30 ml
Dvoufázové regenerační sérum na noc, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 1190 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem

Tělový olej Jóga Balanc, Nobilis Tilia

S novinkami na český trh přichází také oblíbená přírodní značka z Krásné Lípy – Nobilis Tilia. Představuje zbrusu novou řadu s názvem Jóga Balanc, která obsahuje celkem pět zbrusu nových produktů. Mezi nimi nechybí například tělový sprej, který podněcuje pocit jednoty a harmonie, změkčuje zatuhlé a posiluje vše vzácné na úrovních těla i emocí. Nalaďte se jemnou vůní na jógovou lekci při jejím začátku pro lepší uvolnění nebo při zakončení pro pocit stability. A nebo ho klidně používejte jen k relaxaci. Olej vstříkněte na ruce či jiné části těla. Vmasírujte a inhalujte jeho opojnou vůni.

Tělový sprej Jóga balanc, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 399 Kč/50 ml
Tělový sprej Jóga balanc, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 399 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Sprchový krém Aroma Shower, Weleda

Přírodní kosmetika Weleda vytvořila zbrusu nové sprchové krémy a gely, které dopřejí blahodárný rituál nejen pokožce, ale i naší duši. S novou řadou Aroma Shower je pravidelná sprcha víc než jen nezbytnou očistou. Vedle přírodních ingrediencí obsahují produkty také čisté éterické oleje, které posilují účinky aktivních látek a zároveň navozují pozitivní emoce a pocity. Každý z nás se tak může během této běžné denní aktivity stát sám sobě aromaterapeutem. Vybírat můžete hned ze čtyř různých variant, které přináší přesně to, co každý z nás v současné době potřebuje: energii, smyslnost, čistou mysl nebo zklidnění.

Sprchový gel Relax, Weleda, weleda.cz, 219 Kč/200 ml
Sprchový gel Relax, Weleda, weleda.cz, 219 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem

Něžný krém pro citlivou pleť, Havlíkova apotéka

Česká značka organické kosmetiky Havlíkova apotéka také nezahálela a na jaro připravila hned dva zbrusu nové krémy. Jedním z nich je právě Něžný krém, který je speciálně vyvinut pro denní i noční použití a je určený pro všechny ženy s citlivou pletí. Nejen, že bude k vaší pleti vysoce citlivý, jemný a něžný, ale také se postará o správnou hydrataci, zlepší celistvost a zmírní citlivost pleti. Krém obsahuje makový a mandlový olej. Ty dodávají pokožce vitamíny a minerály a chrání ji před vnějšími vlivy okolí. A ve složení nechybí ani levandulový olej, mateří kašička, rakytník, vitamin E a bambucké máslo, které je skvělé proti stárnutí.

Něžný krém pro citlivou pleť, Havlíkova apotéka, havlikoaapoteka.cz, 362 Kč/30 ml
Něžný krém pro citlivou pleť, Havlíkova apotéka, havlikoaapoteka.cz, 362 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem

Krém na ruce s depigmentačním účinkem SPF 30, Eucerin

Dermokosmetika Eucerin se aktuálně rozrůstá nejen o skvělé novinky v solární řadě, ale také posiluje péči o zralou pleť. Nejnovějším členem "rodiny" Hyaluron-Filler + Elasticity je krém na ruce s depigmentačním účinkem a ochranným faktorem. Ten se rychle vstřebává, zlepšuje pružnost pokožky a především redukuje tmavé skvrny, a dokonce brání i jejich výskytu. První výsledky uvidíte při pravidelném používaní už za dva týdny!

Depigmentační krém na ruce, Hyaluron-Filler + Elasticity, Eucerin, 349 Kč/75 ml
Depigmentační krém na ruce, Hyaluron-Filler + Elasticity, Eucerin, 349 Kč/75 ml | Zdroj: archiv firem

Micelární voda Hydra Skin Effect, Nivea

S řadou novinek přichází také stálice kosmetického trhu Nivea. Rozhodně stojí za zmínku nová řada Hydra Skin Effect, která obsahuje třeba osvěžující denní hydratační gel, regenerační noční hydratační gel-krém, povzbuzující hydratační sérum nebo micelární vodu, která zanechává pleť svěží a hydratovanou, jedním tahem odstraňuje make-up i ostatní nečistoty, čistí pleť do hloubky a nezanechává mastný film. Navíc obsahuje kyselinou hyaluronovou, která se stará o dlouhodobou, intenzivní hydrataci a předchází tak předčasnému stárnutí pleti.

Micelární voda Hydra Skin Effect, Nivea, 180 Kč/400 ml
Micelární voda Hydra Skin Effect, Nivea, 180 Kč/400 ml | Zdroj: archiv firem

TIP NA VIDEO: Podívejte se jak vypadat mladě a svěže pomocí obličejového cvičení.

Video placeholde