Londýnský street style

Londýnský street style Zdroj: profimedia.cz

6 způsobů, jak v zimě nosit maxi šaty!

K sestavení neokoukaného a prudce stylového outfitu vám stačí kousky, které máte dávno ve skříni. Napadlo vás někdy neschovávat letní věci a zakomponovat je do svých modelů i v zimě? Zkuste třeba vytáhnout oblíbené maxi šaty. Ukážeme vám, jak jsou úžasně variabilní. 

S kožíškem

Dlouhé šaty a barevný umělý kožíšek si skvěle rozumí. Ideální je barevný kožíšek kombinovat s jednobarevnými šaty a přidat decentní doplňky. Pokud ovšem chcete hrát vyšší hru, můžete se inspirovat stylem Skandinávek, které barevné kožichy kombinují úplně se vším. S jinými výraznými barvami, se vzory i bláznivými doplňky. Chce to ovšem notnou dávku odvahy a především cit pro módu.

Vrstvení

Dlouhé šaty jsou naprosto ideálním kouskem pro vrstvení. Oblékněte pod ně rolák a na ně třeba oversized sako v pánském stylu. Nezapomeňte ani na punčocháče, které mohou nahradit i černé skinny nebo džíny. Pak už jen stačí obout kotníčkové boty, do ruky výraznou kabelku a neotřelý outfit je na světě.

Se svetrem

Když zrovna teploty neklesají pod nulu, můžete přes své oblíbené maxi šaty natáhnout jen huňatý svetr s rolákem. Fígl je v tom, že pod šaty ještě schováte hřejivé tílko nebo klidně tričko s dlouhým rukávem, aby vám nebyla zima. Vsaďte také na bílé nebo červené kozačky, které jsou letos v zimě největším hitem!

S kabátem

Pod svůj zimní kabát můžete klidně obléknout i maxi šaty se špagetovými ramínky a výstřihem. Stačí je podvrstvit. Využijte výstřihu a vyberte si pod ně tričko s nápisem, který bude vidět. Vašemu outfitu to dodá ještě větší šmrnc.

S koženou bundou

Zde opět platí, že bez vrstvení se neobejdete. Podložte svoje oblíbené šaty hřejivým kouskem a navrch oblékněte nadčasový kožený křivák. Nebojte se přidat také maxi šálu.Dodá vašemu outfitu punc ležérnosti a zároveň perfektně zahřeje.

Sametové šaty

Pokud si přece jen chcete koupit nové šaty, vsaďte na sametové. Ty nemusíte vrstvit. A pokud v nich vyrazíte třeba na večírek, na rychlé přeběhnutí z taxíku do baru vám stačí omotat kolem krku třeba kožešinový šál.