.

. Zdroj: internal

5 způsobů, jak nosit rolák jako módní ikona!

Cítit se pohodlně, ale zároveň následovat aktuální trendy, už dávno není nic složitého. Móda nám jde v tomto směru dost naproti! Jedním z příkladů jsou roláky, které budou i letos v zimě základem každé stylové kombinace. Vrstvěte a nebojte se barev!

Rolák & košile

Nosíte ráda košile? V zimě vás ale příliš nezahřejí, co? A právě teď vchází do hry rolák a to, v čem opravdu vyniká – vrstvení! Oblékněte rolák, přes něj košili a nechte ho pořádně vykukovat. A nebo klidně obráceně. To zase ohrňte rukávy roláku, vystrčte ty od košile. Nebojte se přidat náhrdelník nebo brož!

Rolák & mikina

Mikina už dávno není záležitostí jen na sport, to určitě víte. Ať už bez kapuci nebo s kapucí, obě můžete obléknout prakticky k čemukoliv od kalhot s lampasy přes džíny až po plisovanou sukni. Když pod mikinu navíc vsunete rolák, bude vám nejenom větší teplo, ale také ji v žebříčku elegance i originality povýšíte o level výše.

Rolák & šaty

Šaty na ramínka letos neschovávejte mezi plavky a šortky na dno skříně, díky roláku je unosíte i přes zimu. Nebojte se nosit ani ryze letní šaty s květinovým potiskem nebo volánky. Když pod ně obléknete jednobarevný hladký rolák, jejich výjimečnost to zneutralizuje. Pod jednobarevné šaty si naopak klidně vezměte pruhovaný nebo oversized rolák.

Rolák & tílko

Odepsat nemusíte přes zimu ani tílka, která vypadají na roláku naprosto perfektně. Trefou do černého jsou sametová, saténová a krajkou zdobená tílka v kombinaci s hladkým obepnutým rolákem. Troufla jste si někdy nosit crop top? Tak právě teď je a správná chvíle, kdy se k tomu odvážit. A samozřejmě pod něj schovat rolák!

Rolák & sukně

Noste rolák místo trička! A to nejen ke kalhotám, ale i k sukni. Každá kombinace roláku a sukně je jedinečná, ať už vsadíte na mini nebo midi, úzký nebo super huňatý rolák. Vyzkoušejte také obléknout se takzvaně tón v tónu. Outfit laděný do jedné barvy je zase v kurzu!