.

. Zdroj: internal

Vždy dokonale sladěná Amal Clooney: Určuje znovu trend barevné souhry?

Právnička Amal měla vytříbený styl i předtím, než získala hvězdné příjmení Clooney. Dnes má neustále za zády desítky fotografů a patří mezi nejsledovanější ženy světového showbyznysu. Nedělá skandály ani módní přešlapy a lidé ji milují! V čem tkví úspěchy jejího šatníku? 

Přestože nám v posledních letech módní guru vtloukali do hlavy, že nebýt sladěná je ta nejlepší cesta k dokonalému outfitu, Amal (i některé jiné slavné ženy) nám jasně ukazuje, že ne vždy je to pravda. Podle všeho by měl váš finální outfit působit tak, že jste na sebe narychlo natáhla pár stylových kousků (hodiny strávené hrabáním ve skříni a před zrcadlem samozřejmě zapřete). Jenže trendu ležérnosti a nenucenosti začíná šlapat na paty trend dokonalé souhry, který preferuje právě krásná právnička Clooney.

Velkou průkopnicí monochromních outfitů je také supermodelka Gigi Hadid, která je velmi často oblečená do jedné barvy doslova od hlavy až k patě. A když už zvolí různorodý outfit, dbá na to, aby se stejné barvy nebo prvky opakovaly. A drobné detaily občas hrají hlavní roli. Jako například sladění obrouček slunečních brýlí a lemu na nohavici nebo třeba denimové šortky a tenisky s džínovou aplikací.

Ale zpět k Amal. Určitě si jako první vybavíte její dokonale padnoucí kostýmky, které se k americké právničce dokonale hodí. Červená sukně, halenka i sáčko doplněné o béžovou kabelku a lodičky jsou skvělým příkladem toho, jak Amal o svých modelech přemýšlí. Nebojí se sladit i takové barvy, jako je třeba zlatá nebo brčálově zelená. Velkou roli hraje samozřejmě i to, že ke krásné Amal se vždy perfektně hodí i její George. Ten velmi často nechá ve svém modelu figurovat barvu, která právě dominuje jejímu outfitu.