.

. Zdroj: internal

Hvězdná inspirace: Neotřelý šatník módní ikony Gigi Hadid!

Jedna z nejžádanějších modelek současnosti a královna Instagramu, Gigi Hadid, je novou módní ikonou. Inspirujte se i vy jejími outfity ve stylu street style, ale i moderní elegance. 

Dvaadvacetiletá Gigi Hadid, vlastním jménem Jelena Noura Hadid, předvádí dokonalé módní kreace nejen na molu, ale také ve svém osobním životě. Její modely jsou dotažené do posledního detailu a na nevšedních kombinacích může celý svět oči nechat. Gigi nemá vyhraněný styl. V jejím šatníku najdete sportovní, rockerské, elegantní, ale i prudce svůdné kousky. Kromě toho, že má speciální cit pro módní kombinace, si zakládá také na tom, že se nebojí chodit oblékaná v jedné barvě od hlavy až k patě.

Na jejím originálním stylu mají samozřejmě zásluhu i bohaté módní zkušenosti z oboru. Ve světě modelingu si v průběhu let vydobyla pevnou pozici a dnes se bez ní neobejde téměř žádná prestižní přehlídka. Určitě vás nepřekvapí, že je už dva roky jedním z andílků, který zdobí proslulé módní show Victoria's Secret. Kromě úspěchů v modelingu je jednou z nejvýraznějších osobností na Instagramu vůbec. Její profil sleduje téměř 35 milionů followerů.

A aby toho nebylo málo, Gigi má jen o kousek méně slavnější mladší sestru, která stejně jako ona září na přehlídkových molech a na Instagramu ji sledují miliony fanoušků. A ani její partner není jen tak leckdo. Gigi už zhruba dva roky randí s veleúspěšným zpěvákem Zaynem Malikem, který dříve působil v kapele One Direction.

Jste připraveni na pořádnou dávku ojedinělých outfitů a na nálož inspirace? Pak se podívejte na její nejlepší modely, které jsme pro vás vybraly:

Podívejte se na Gigi Hadid na přehlídkách Victoria's Secret:

Video placeholde