Vincent Cassel a Monica Belluci s režisérem Gaspardem Noé v Cannes (2019)

Vincent Cassel a Monica Belluci s režisérem Gaspardem Noé v Cannes (2019) Zdroj: Profimedia.cz

Brad Pitt a Jennifer Aniston na SAG awards (2020)
Demi Moore a Bruce Willis při natáčení show Comedy Central Roast (2018)
Chris Martin a Gwyneth Paltrow na prázdninách v Aspenu (2019)
Brad Pitt a Jennifer Aniston na SAG awards (2020)
Seal a Heidi Klum se loučí po rodinné večeři s dětmi (2017)
8
Fotogalerie

Nejen Brad a Jen: Kteří slavní ex-partneři se mají rádi i po rozvodu?

Dlouhé roky spekulací, jak to ti dva spolu vlastně mají, tento týden získaly reálný obrys! Brad Pitt a Jennifer Aniston se dojemně setkali na SAG Awards a poprvé od rozvodu se nechali společně vyfotit. Vznikly momentky, ze kterých je minimálně patrné, že jsou staré křivdy již zapomenuty a ti dva jsou přáteli, kteří si navzájem přejí úspěch. Kterým slavným (ex-) párům se také podařilo překlenout staré rány a dnes jim to klape lépe než v manželství?

Heidi Klum a Seal

Když se rozvedli Brad a Jennifer, bylo jasné, na koho svést vinu. Ale když pro nepřekonatelné rozdíly oznámili konec sedmiletého manželství Heidi Klum a Seal, jeden z nejstabilnějších párů světového šoubyznysu a rodiče čtyř dětí, zůstal člověk zmaten. Jako důvod nakonec probublaly zpěvákovy vzteklé nálady a divoké večírkové tahy.

Dnes mají každý svůj vztah (Heidi se vdala za německého zpěváka Toma Kaulitze a Seal randí se slovinskou bývalou tenistkou Tinou Hojnik) a společně udržují přátelství – před dvěma lety Seal třeba hostoval jako porotce po boku své ex-manželky v soutěži Amerika má talent. Novináři je také často zachytí, jak se při setkání líbají na tváře.

Seal a Heidi Klum jako porotci soutěže Amerika má talent (2017)
Seal a Heidi Klum jako porotci soutěže Amerika má talent (2017) | Zdroj: Profimedia.cz

Seal a Heidi Klum se loučí po rodinné večeři s dětmi (2017)
Seal a Heidi Klum se loučí po rodinné večeři s dětmi (2017) | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 2 / 5

Jennifer Lopez a Marc Anthony

Jennifer Lopez se aktuálně chystá na čtvrtou svatbu s Alexem Rodriguezem, bývalým profesionálním hráčem baseballu, předtím však byla deset let provdaná za amerického zpěváka Marca Anthonyho, se kterým má jedenáctiletá dvojčata Maxe a Emme.

Právě díky nim udržují korektní vztahy a pravidelně se setkávají při aktivitách svých dětí – v září je třeba novináři vyfotografovali na cross country závodech, kam přišli i se svými protějšky fandit dceři Emme. Na oslavě padesátin JLo ale Marc Anthony chyběl.

Marc Anthony a JLo přišli podpořit dceru na závodech v Miami (2019)
Marc Anthony a JLo přišli podpořit dceru na závodech v Miami (2019) | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 5

Gwyneth Paltrow a Chris Martin

Gwyneth Paltrow a Chris Martin budou navždy spojeni nejen dvěma dětmi, dcerou Apple a synem Mosesem, ale také s pojmem „conscious uncoupling (vědomé odpárování), který použili v roce 2014 při oznáméní své rozluky, aby se vyhnuli ošklivému slovu rozvod. Tehdy nad nimi lidé jen pobaveně zvedali obočí a bulvár lačně čekal, kdy konečně odhodí mírumilovné masky a začnou prát špinavé prádlo veřejně. Ale nestalo se tak.

Gwyneth a Chris dnes tráví společně i prázdniny a herečka frontmana kapely Coldplay dokonce pozvala nejen na svou předloňskou svatbu s producentem Bradem Falchukem, ale i na líbánky, které trávili v rodinném kruhu na Maledivách.

Chris Martin a Gwyneth Paltrow na prázdninách v Aspenu (2019)
Chris Martin a Gwyneth Paltrow na prázdninách v Aspenu (2019) | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 5

Monica Bellucci a Vincent Cassel

Další rozvod, který bolel i fanoušky, byl ten mezi italskou divou Monicou Bellucci a charismatickým francouzským hercem Vincentem Casselem. Protože ti dva spolu byli prostě krásní a sexy, byli partnery v životě i ve filmu, prožili spolu celkem osmnáct let, nemluvě o tom, že měli v té době dvě ještě malinké dcery. Pro francouzský bulvár to tehdy v roce 2013 bylo podobné sousto, jako kdyby se v Británii rozváděli David a Victoria Beckhamovi.

Dnes mají každý svůj život, Vincent pojal za manželku mladou modelku Tinu Kunakey, se kterou má třetí dceru, Monica září vedle svého mladšího přítele, sochaře a bývalého modela jménem Nicolas Lefebvre. Společně se však loni objevili v Cannes při promítání nové verze jejich dávnějšího filmu Zvrácený.

Vincent Cassel a Monica Belluci s režisérem Gaspardem Noé v Cannes (2019)
Vincent Cassel a Monica Belluci s režisérem Gaspardem Noé v Cannes (2019) | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 5 / 5

Demi Moore a Bruce Willis

Bruce a Demi, Demi a Bruce... potkali se v roce 1987 a vzali se po čtyřměsíční známosti, ze které nakonec vzešlo třináctileté manželství a tři dcery: Rumer, Scout a Talulah. Demi Moore na sebe v poslední době upozornila životopisnou knihou, kde prozradila řadu detailů, jak to tehdy bylo.

„Myslím, že Bruce se obával, že náš rozchod bude hodně obtížný, že si do něj promítnu všechen hněv a frustrace a budu mu ztěžovat kontakt s dětmi – že se začnu uchylovat ke všem těm manévrům, které rozvádějící se páry používají jako zbraně. Ale to se vůbec nestalo a ani z jeho strany,“ píše Demi ve své knize Inside Out. Na svůj rozvod je prý hrdá. S Brucem Willisem, který se mimochodem účastnil i křtu této knihy, prý nakonec navázali ještě hlubší pouto než jako manželé.

Demi Moore a Bruce Willis při natáčení show Comedy Central Roast (2018)
Demi Moore a Bruce Willis při natáčení show Comedy Central Roast (2018) | Zdroj: Profimedia.cz