Novomanželé Kate a Justin

Novomanželé Kate a Justin Zdroj: Instagram @kateupton

Ilustrační fotografie
Kate Upton
Kate a Justin na svatbě
Kate měla na svatbě i druhé šaty
Kate s Justinem na LACMA Art and Film Gala v Los Angeles, 2016
10
Fotogalerie

Modelka Kate Upton je těhotná! Jak oznámila, že čeká prvního potomka?

Hollywoodský babyboom pokračuje. Populární modelka Kate Upton (26) oznámila těhotenství. A jak jinak než prostřednictvím Instagramu. 

Modelka Kate Upton (26), kterou pánský magazín Maxim pasoval na nejvíce sexy ženu světa, se brzy stane maminkou. Šťastnou novinu oznámila na svém Instagramu, kam nahrála fotografii z dovolené v Miami, kde už se jí rýsuje těhotenské bříško. Vše ještě potvrdila hashtagem "PregnantinMiami".

#PregnantinMiami @justinverlander 🌞❤️

Příspěvek sdílený Kate Upton (@kateupton),Čec 14, 2018 v 6:19 PDT

Fotku sdílel na svůj profil Katin manžel, baseballová hvězda Justin Verlander (35). K postu napsal dojemný komentář: "Budeš ta nejlepší máma na světě. Nemůžu se dočkat, až odstartuje naše nová životní cesta. Jsi nejsilnější a nejvíce milující žena, kterou jsem kdy poznal. Jsem hrdý na to, že naše dítě bude vychovávat žena, jako jsi ty. Moc tě miluji!"

Kate a Justin veřejně potvrdili svůj vztah v roce 2014. O dva roky později se zasnoubili. Loni v listopadu si řekli ano v překrásné rezidenci Castiglion del Bosco v prosluněném Toskánsku.

Šťastný pár zatím neprozradil, kdy se miminko narodí ani jestli čekají chlapečka, nebo holčičku. O Katině těhotenství se však spekulovalo už v květnu na společenské akci Met Gala, kde se jí pod saténovými šaty lehce rýsovalo bříško.

#MetGala #MetHeavenlyBodies

Příspěvek sdílený Kate Upton (@kateupton),Kvě 8, 2018 v 8:03 PDT