...

... Zdroj: Profimedia.cz

Kim Kardashian je trojnásobná matka! Které slavné ženy letos čekají příchod potomka?

Vánoce ještě oslavili ve čtyřech, teď už je jich pět. Slavný pár Kim Kardashian a Kanye West se raduje z třetího potomka. Čtyřletá North a dvouletý Saint se dočkali sestřičky. Možná si říkáte, že na Kim nebylo těhotenství vůbec vidět. Vaše pochyby jsou správné. Pár si nechal dítě odnosit od náhradní matky, protože doktoři Kim další těhotenství nedoporučovali.

Kim & Kanye rozhodně nejsou v showbyznysu jediní, kteří letos očekávají přírůstek do rodiny. Tyto slavné ženy jsou ovšem narozdíl od Kim opravdu těhotné. A moc jim to sluší!

Kylie Jenner (20) a Kourtney Kardashian (33)

V klanu Kardashianů očekávají brzy další přírůstky. Mladá Kylie čeká potomka s rapperem Travisem Scottem. Podle všeho by měla porodit každým dnem. Jsme sice zvyklí, že tahle rodina se na sociálních sítích chlubí opravdu vším, ale Kylie se v těhotenství nevyfotila ani jednou. Svůj poslední příspěvek přidala v prosinci a od té doby nic. To její sestra Khloé držela své fanoušky v nevědomí jen pár týdnů a pak se pochlubila fotkou s rostoucím bříškem. Obě sestry zatím tají datum porodu, pohlaví i jméno potomka. Jméno zatím neprozradila ani Kim.

My Ellen Show look! Press for Revenge Body!! Season 2 airs THIS SUNDAY!!! @styledbyhrush made me a bronze golden goddess. While @andrewfitzsimons went full on!! Bigger the hair- smaller the bump! Lol it's all about proportions! Glam killed it!!!

Příspěvek sdílený Khloé (@khloekardashian),Led 4, 2018 v 7:17 PST

Eva Longoria (42)

Svého prvního potomka stejně jako Kylie i Kourtney očekává letos i Eva Longoria, která se o radostnou novinu podělila s fanoušky před Vánoci. Aktuálně by měla být v šestém měsíci. Zda s manželem José Bastónem čekají chlapečka, nebo holčičku, zatím neprozradili.

#AboutLastNight ✨📸 #GoldenGlobes2018 #TIMESUP #WhyWeWearBlack ... Hair: @kenpaves Makeup: @beautybyelan Stylist: @charroxstylist Dress: @gennyofficial Earrings: @lorraineschwartz

Příspěvek sdílený Eva Longoria Baston (@evalongoria),Led 8, 2018 v 9:02 PST

Miranda Kerr (34)

Bývalý andílek Victoria's Secret čeká se svým druhým manželem, zakladatelem Snapchatu Evanem Spiegelem, první společný přírůstek do rodiny. Z předchozího manželství s Orlandem Bloomem má Miranda šestiletého syna Flynna. Modelka by měla zhruba za měsíc porodit, až teprve potom se pravděpodobně dozvíme pohlaví i jméno dítěte.

In solidarity we stand 🖤🤰🏻#timesup

Příspěvek sdílený Miranda (@mirandakerr),Led 8, 2018 v 12:11 PST

Vévodkyně Kate (36)

Nesmíme zapomenout ani na třetího královského potomka, který přijde na svět v polovině dubna. Na svatbu Harryho a Meghan tak vyrazí princ William a Kate už jako pětičlenná rodina.

The Duke and Duchess of Cambridge in Coventry {16/01/2018} #babycambridge3 #princegeorge #princesscharlotte #dukeofcambridge #duchessofcambridge #princewilliam #katemiddleton #princesscharlotteofcambridge #princegeorgeofcambridge #princeharry #meghanmarkle #queenelizabeth

Příspěvek sdílený Baby Cambridge 3 (@babycambridge3),Led 17, 2018 v 6:30 PST

Chrissy Teigen (32)

Chrissy s manželem Johnem Legendem si moc přáli druhé dítě, ale bohužel se jim to nedařilo. Tak se rozhodli pro umělé oplodnění a mohli si vybrat dokonce i pohlaví dítěte. Budou mít druhou holčičku, kterou si prý oba moc přáli. Pokud všechno půjde dobře, rádi by si v budoucnu pořídili ještě chlapečka.

🔎 spot the difference

Příspěvek sdílený chrissy teigen (@chrissyteigen),Pro 3, 2017 v 4:00 PST

Hilaria Baldwin (34)

Jogínka Hilaria s manželem Alecem Baldwinem čekají už čtvrtého potomka. Na Instagramu prozradili, že šestého člena v rodině přivítají už na jaře. Také víme, že očekávají syna. V rodině bude dál pánská převaha. Ze čtyř dětí mají totiž jen jednu dceru. Sama Hilaria prohlásila, že velká rodina byla vždycky její velký sen a že by si moc přála dvojčata nebo dokonce trojčata.

A lot of you have been asking me how this pregnancy is going, as I haven’t been giving as frequent updates as in the past. We are wonderful and halfway there! Thank you for asking 💜 #BaldwinBabyBump4

Příspěvek sdílený Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin),Pro 31, 2017 v 8:52 PST

Candice Swanepoel (29)

Pár dnů před Vánocemi se rostoucím bříškem pochlubil i andílek Victoria's Secret Candice Swanepoel. Necelý rok od narození prvního syna už stála na mole v prádle na prestižní přehlídce v Šanghaji a vypadala božsky. V té době už byla znovu těhotná, ale na její perfektní postavě to nebylo vůbec poznat.

Amor verdadeiro 💙

Příspěvek sdílený Candice Swanepoel (@angelcandices),Led 5, 2018 v 7:58 PST

A tím to letos určitě nekončí. Které slavné ženy ještě letos oznámí těhotenství?