.

. Zdroj: internal

Hvězdná inspirace: Nadčasový styl Evy Longorie si zamilujete!

Herečka Eva Longoria se poslední dobou potýká s narážkami na svou postavu. Někteří tvrdí, že výrazně přibrala, jiní, že je těhotná, my si myslíme, že je zkrátka jen maximálně spokojená a konečně přestala řešit to, že by měla podle módního diktátu i po čtyřicítce vypadat jako dvacetiletá topmodelka. Podle nás vypadá božsky, a tak jsme se rozhodly podívat se na zoubek jejímu šatníku, který má styl elegantní dámy, ale i šmrnc mladice. 

"Zoufalka" Eva Longoria se před rokem potřetí vdala. A jak se říká, do třetice všeho dobrého. Po boku mexického podnikatele José Bastóna jen září. A že přibrala pár kilo, to jen potvrzuje. Její postava je i tak perfektní a dokonale ženská. Stejně bezchybný je i její šatník, kterým se může každá žena snadno inspirovat.

Eva totiž nemá svou šatnu plnou jen velkých večerních, ale i dívčích koktejlek, padnoucích kostýmků a především ležérních kalhot. Džíny, barevné i kostýmové kalhoty – na ty v civilu nedá dopustit. Kombinuje je nejčastěji s romantickými halenkami i něžnými svetříky.

A jak vypadá hereččin botník? Eva miluje nude lodičky na podpatku nebo o něco praktičtější sandálky na klínu, protože měří pouhých 157 centimetrů, ale ve volném čase klidně vklouzne i do plochých sandálků nebo mokasín.

Inspirujte se jejím stylem v naší fotogalerie: