Miranda Kerr se vdávala v šatech Dior Haute Couture

Miranda Kerr se vdávala v šatech Dior Haute Couture Zdroj: Instagram @mirandakerr

Inspirací pro Mirandu Kerr byla kněžna Grace a její šaty z roku 1955
2
Fotogalerie

Miranda Kerr připomínala v šatech od Diora jinou slavnou nevěstu. Poznáte kterou?

Topmodelka Miranda Kerr se sice vdala už na konci května, až nyní však odhalila svoje svatební fotografie a s nimi i překrásné svatební šaty z kolekce Dior Haute Couture. Pojďte se pokochat!

Topmodelka Miranda Kerr je čerstvou novomanželkou. Před dvěma měsíci řekla své ano spoluzakladateli Snapchatu Evanu Spiegelovi. Se zveřejněním svých fotografií ve svatebním však záměrně otálela, protože měly vyjít exkluzivně v srpnovém vydání magazínu Vogue. To už je nyní na pultech, a tak se Miranda mohla pochlubit i na svém Instagramu.

Šaty pocházejí z dílny módního domu Dior a nezapřou jeho typický rukopis – elegantní balónovou sukni. Ačkoli bývala Miranda Kerr andílkem Victoria's Secret, pro tuto speciální příležitost si přála dlouhé rukávy a střih až ke krku. „Šaty, které vás celou zakrývají, evokují nevinnost a tajemnost,“ komentuje topmodelka proVogue s tím, že ve skutečnosti je prý docela stydlivá. „Dříve jsem bývala v módě odvážnější, byla jsem větší bohémka. Ale v této životní fázi je můj styl uměřenější. Mou největší inspirací jsou Grace Kelly, Audrey Hepburn a moje babička, která i v osmdesáti dokáže být nenuceně chic: hezké kalhoty, bílá blůza, šátek a nízké podpatky.“

Šaty pro Mirandu vytvořila kreativní ředitelka Dioru Maria Graziia Chiuri
Šaty pro Mirandu vytvořila kreativní ředitelka Dioru Maria Graziia Chiuri | Zdroj: Instagram @mirandakerr

A jako kněžna Grace nakonec Miranda Kerr i vypadala. Kreativní ředitelka Maria Grazia Chiuri pro ni vytvořila hladkou saténovou róbu v odstínu „našlehaného másla“ posetou drobnými reliefními kvítky. Součástí byl hladký závoj s bohatou květinovou tiárou.

Mimochodem, Mirandy fotografie ve svatebním olajkoval na jejím Instagramu i bývalý manžel Orlando Bloom, s nímž má topmodelka šestiletého syna Flynna. Za Orlanda se provdala v roce 2010 a manželství jim vydrželo tři roky.

Jakým vývojem prošly svatební šaty za posledních 100 let? Podívejte se na video.

Video placeholde