Vládnu ženskou silou

Vládnu ženskou silou Zdroj: iStock.com

Ženy, které jsou magnetem pro muže. Jak to dělají?

Nejsou to superženy ani finalistky Miss. Nenosí luxusní oblečení ani netráví hodiny v salonu krásy, a přeci když se objeví, muži by se kvůli nim div nepřetrhli. Čím to, že jsou tak silným magnetem na muže? Není to nic záhadného, i vy můžete být jednou z nich.

Předháněli se, aby jí donesli na diskotéce pití. Na které motorce se nechá svézt domů, si mohla vybírat a v letním kině se kolem ní rojili jak mouchy. Sotva někam přišla nebo jen prošla, muži zapomínali na ostatní ženy. Je jedno, jestli je jí patnáct, třicet, nebo padesát, ženy s magnetickou silou na muže najdete v jakémkoliv věku. Jen se kolem sebe rozhlédněte, určitě takovou ve svém okolí máte! Co dělá jinak, jak se chová? Má pár specifik, která se hravě naučíte. Podle časopisu Bolde jsou to právě tyto. A my nemůžeme než souhlasit.

Je výzvou

A je jiná. Většina žen slepě napodobuje trendy. Jsou jako přes kopírák, moc se neliší vzhledem ani chováním. A mužům splývají. A najednou je tu jedna, která si místo usrkávání dvojky bílého dá s chutí černé pivo a tatarák. Neřeší kila, na cyklo výletu se nebojí zdolat pořádný kopec a nefňuká. U vody skáče do vody a nevadí jí totálně namočené vlasy. Je netypická, přirozená a hlavně překvapí.

Není vždy k dispozici

Neodpovídá na sms či emaily pět vteřin po pípnutí. Nekývne s horlivostí na všechna pozvání, nechává si čas na rozmyšlenou. Nepotlačí své zájmy. Má svůj život, který si užívá. Nečeká, až něco přijde.

Má sebeúctu

A nejenom sebeúctu, ale i lásku k sobě samé, zkrátka má se ráda. Zná svou cenu, ví na co vynakládat energii a komu projevit náklonnost. Muži mají rádi ženy, které mají jasno a ví, co chtějí. Žena "magnet" si je vědomá své nedokonalosti a přijímá ji. Má větší nos, no a, svět se nezboří.Sebejistá žena nikdy před ostatními svůj vzhled neshazuje. Takové ženy u mužů zvyšují touhu uspět.

Není vždycky příjemná

Nepřebírá názory a chování partnerů či ostatních lidí, má své. A nevadí jí, že s ní ne každý souhlasí. Nesnaží se přizpůsobit, jen aby se zalíbila, a nebojí se svůj názor říct nahlas. Pro muže se stává zajímavým partnerem do diskuse.

Je ambiciózní

Nebojí se přiznat, že stojí i o kariéru. Dříve panoval názor, že ambiciózní žena, velká šéfka, je pro vztah nepoužitelná, teď platí něco zcela jiného. Dnes muži obdivují ženy s hnacím pohonem, ambicemi, pracovním nadšením, podnikatelskými záměry.

Má spoustu zájmů a zálib

Taneční kurzy? Vášeň pro zvířata? Milovnice filmů? Cokoliv, jen ne sezení doma na gauči a sjíždění seriálů či postů na Instagramu. A když se zajímá o něco ze světa mužů, to je teprv ta pravá síla!

Cení si svých přátel a rodiny

Dobrý vztah s rodinou něco vyjadřuje o potencionálních vztazích. Ukazuje, že si váží lidí, kteří jsou jí blízcí, a to nejen rodiny, ale i přátel. Je součástí, je schopna pomoci, není outsider. Má rodinné a vztahové hodnoty a ví, které si chce přenést do svého budoucího rodinného života. Dokáže vytvořit domov, uspořádat domácnost a vytvořit rodinné štěstí.

Je vášnivá

Ať jde o práva zvířat, životní prostředí, sport, jídlo, ví na čem jí záleží a dá tomu svou energii a zápal. Nechává se unést a ukáže své emoce. Má své touhy, přání a sny a dokáže o nich vášnivě mluvit. Taková žena se stává pro muže více než atraktivní a muži touží být součástí této vášně.

Je nezávislá

Je soběstačná, a to nejen finančně, ale i emocionálně. Nepotřebuje za každou cenu muže, aby nebyla sama, dokáže být sama, cestovat, pustit se do různých věcí, aniž by potřebovala neustálou pomoc mužů. Přijme ji, ale pokouší se to zvládnout i sama. Umí využít čas bez muže a nečeká, až tu nějaký bude a konečně může začít žít.