...

... Zdroj: iStock.com

Nebaví vás vaše práce? Vypočítejte si, jaká se pro vás hodí víc!

Nejste si jistá, jestli práce, kterou děláte, je pro vás ta pravá? Jestli byste u ní měla vydržet, anebo sebrat odvahu a poohlédnout se po něčem jiném? Třeba vám kromě vlastní intuice nebo metody sčítání plusů a minusů pomůže numerologie. Zjistěte svoje životní číslo a vydejte se směrem, kde vás čeká úspěch!

Výpočet podle data narození

...
... | Zdroj: iStock

Životní neboli osudové číslo zjistíte podle data narození. Jak? Příklad: Eva Černá se narodila 5. 6. 1975. Postupujeme podle numerologické mřížky následujícím způsobem: 5+6+1+9+7+5 =33 = 3+3 = 6. Evy osudové číslo je tedy šestka.

A jaké jsou možné profese podle čísel? Podívejte se na následující kapitoly.

Pokračování 2 / 10

1 – Jednička

...
... | Zdroj: iStock

Jedničky jsou většinou tvůrčí a originální lidé. Jsou houževnatí a umějí se prosadit. Jsou taky vytrvalí a mají silnou vůli. Z jedniček jsou skvělí agenti, obchodníci, poštovní úředníci, asistentky, vědci, inženýři, technici, vynálezci, knihkupci, reportéři či spisovatelé.

Pokračování 3 / 10

2 – Dvojka

...
... | Zdroj: iStock

Dvojky mívají mírnou povahu, bujnou fantazii a umělecké vlohy. I když jsou idealisté a romantici, nechybí jim smysl pro technické a přírodovědecké záležitosti. Jsou fyzicky méně odolné než jedničky a můžou reagovat přecitlivěle. Chybí jim vytrvalost a houževnatost. Z dvojek jsou výborní přírodovědci, inženýři, vedoucí společností, bankovní úředníci, technici, chemikové, lékárníci, lékaři, detektivové, zahradníci, zemědělci či umělečtí pracovníci.

Pokračování 4 / 10

3 – Trojka

...
... | Zdroj: iStock

Trojky jsou ctižádostivé a neumí se smířit s podřízeným postavením. Umí šikovně vést podřízené a dokážou se dostat i z těch nejnepříznivějších okolností. Když je okolí nedostatečně uznává, jsou nespokojené a panovačné. Z trojek jsou dobří právníci, obchodníci, úředníci, umělci, loďaři, hostinští, dekoratéři, učitelé, politikové, mechanikové, hudebníci či piloti.

Pokračování 5 / 10

4 – Čtyřka

...
... | Zdroj: iStock

Čtyřky jsou většinou umínění lidé. Jejich názory dost často odporují ostatním. Jsou to rození revolucionáři – v pozitivním i negativním smyslu. Jsou to hloubaví a problematičtí lidé, kteří se často snaží úmyslně vtipkovat, aby zakryli nešťastné dispozice. Ze čtyřek bývají skvělí umělci, politikové, pracovníci společenských věd, filozofové, chirurgové, lékárníci, důstojníci, detektivové, kuchaři či fotografové.

Pokračování 6 / 10

5 – Pětka

...
... | Zdroj: iStock

Pětky jsou všestranné, pohyblivé a inteligentní, dobří prodavači a obchodníci. Mohou z nich být ale taky hazardní hráči. Mají podnikatelské schopnosti, jsou pohotoví, impulzivní a živí, takže prodají téměř cokoli. Jsou taky společenské a snadno se seznamují. Chybí jim vytrvalost, aby dosáhli něčeho skutečně velkého. Z pětek jsou dobří bankéři, obchodníci, kněží, kazatelé, soudci, filozofové, fyzikové, vědci, básníci, učitelé, lékaři (kromě chirurgů) či průmyslová povolání.

Pokračování 7 / 10

6 – Šestka

...
... | Zdroj: iStock

Šestky mívají velké charisma, jsou to příjemní a přitažliví lidé. Lidé s nimi rádi jsou a vyhledávají je. Jsou velmi eroticky založení, což může vést k sexuální závislosti. Pro rodinu jsou schopné jakýchkoli obětí, mají snílkovské představy. Nezřídka mají umělecké sklony, jsou ale chvástaví a rozhazovační. Z šestek bývají dobří herci, hudebníci, malíři, sochaři, zahradníci, umělečtí řemeslníci, krejčí, kadeřníci, módní návrháři, textilní obchodníci, drogisté či architekti.

Pokračování 8 / 10

7 – Sedmička

...
... | Zdroj: iStock

Sedmičky milují dobrodružství a změny, rádi cestují a jsou to objevitelé. Jde o většinou kultivované lidi, pro něž je duchovno víc než potěšení z tělesné pohodlnosti. V hloubi duše jsou to samotáři, dokážou energicky hájit svoje názory. Mají spíše úspěchy na uměleckém poli. Jsou velkorysé, nikdy nejsou povrchní ani lehkomyslné. Ze sedmiček jsou skvělí umělci, pedagogové, soudci, státní úředníci, zemědělci, spisovatelé, novináři, nakladatelé.

Pokračování 9 / 10

8 – Osmička

...
... | Zdroj: iStock

Osmičky to v životě nemají lehké. I když dokážou uniknout tvrdému osudu, jejich život je vždy o těžké práci. Na konci však obvykle čeká sláva a úcta. Život z nich může udělat nekompromisní osoby, nezřídka jsou mezi nimi náboženští fanatici. Jsou odvážné a skromné. Velmi nepříznivá konstelace může nastat, když se k osmičce přidá čtyřka (například ve jméně). Z osmiček jsou dobří politikové, diplomaté, důstojníci, veřejní činitelé, podnikatelé, důlní inženýři, detektivové, architekti, matematici, lesníci či filozofové.

Pokračování 10 / 10

9 – Devítka

...
... | Zdroj: iStock

Devítky jsou podle numerologie statečné, pořádné a bojovné. Mohou být ale taky zákeřné a násilnické. Silná vůle a schopnost prosadit se umožňuje devítkám úspěchy v povolání. Mívají ale sklony k výbušnosti a lehkomyslnosti. Bouřlivě se dokážou zamilovat a využít šikovně svého šarmu. Všeobecně jsou velmi idealističtí. Z devítek jsou skvělí vojáci, policisté, spisovatelé, malíři, sochaři, vynálezci, vědci, badatelé, psychologové, astrologové, kreslíři, herci, piloti či antropologové.