Angelina ráda v oblekání využívá takzvaného colorblockingu.

Angelina ráda v oblekání využívá takzvaného colorblockingu. Zdroj: Profimedia.cz

Jaké drinky milují slavné krásky? Co popíjí Angelina, Taylor nebo Kim?

K létu patří koktejly. Jaký je váš oblíbený? Možná usrkáváte stejný jako Chrissy Teigen nebo Angelina Jolie. Sice se procházejí na červeném koberci v nejkrásnějších róbách, což my ne, ale drinky si míchají úplně stejné jako běžný smrtelník. Na zdraví! 

Jaký koktejl si necháte umíchat na večerní párty nebo k lehátku u bazénu? Mezi letní nejoblíbenější bezesporu patří ty, které obsahují ovocné příchuti, krásné barvy a nejluxusnější názvy. Někomu však raději přijde na chuť sklenka kvalitního alkoholu a někdo se rád koupe v šampaňském. Pojďme se podívat, co milují slavné krásky.

Angelina Jolie – Tequila

Angelina ví, co chce, a není radno se s ní hádat. Ve volbě jejího výběru ani nebudeme. Tequilu si s chutí dá řada s nás.

Pokračování 2 / 11

Lady Gaga – Jameson

Gaga miluje irskou whisky. Ale také i smoothie. S oběma navázala spolupráci. Jen věříme, že je umí kombinovat.

Pokračování 3 / 11

Taylor Swift – dietní Cola a vodka

Během rozhovoru „73 otázek“ pro Vogue Taytay přiznala, že jejím oblíbeným nápojem je jednoduchá dietní Cola vylepšená vodkou. Jednoduché, ale osvěžující. Uvidíme, jestli se tohle léto víc neodváže.

Pokračování 4 / 11

Kim Kardashian – bílý rum

Kim nepije tak často, ale když si chce dát něco ostřejšího, volí bílý rum. Její sestra Khloé určitě tuto klasiku zvládne v jejich domácím baru jednoduše umíchat. Ale i další drinky, kterými sestry nepohrdnou.

Pokračování 5 / 11

Jennifer Lawrence – Piña Colada

Posaďte nás vedle JLaw. Proč? Protože jejím přáním při udílení Zlatých glóbusů bylo, aby jí večer servírovali Piña Coladu.

Pokračování 6 / 11

Jennifer Aniston – Margarita

JenniferAniston upřednostňuje svou Margs spíše sušší. Ale základní ingredience v ní musí být. Tequila, limetky a pomerančový Cointreau.

Pokračování 7 / 11

Scarlett Johansson – šampaňské

ScarJo má zřejmě spoustu důvodů k oslavě, neboť prostě miluje bublinky. Slavit může. Na obrazovkách se objevuje velmi často a tím, že je tváří značky Moët & Chandon, nemá o zlaté bublinky nouzi.

Pokračování 8 / 11

Madonna – Granátové jablko Martini

Pom-tini už nemusí být tolik populární, ale pro Madonnu zůstává v módě neustále.

Pokračování 9 / 11

Mindy Kaling – Dark 'N' Stormy

Podle Mindy je směs zázvorového piva a rumu ideální osvěžující letní drink. Souhlasíme, ale klidně ho rozšíříme i na jaro, podzim a zimu.

Pokračování 10 / 11

J. K. Rowling - Gin a Tonic

Zbystřete fanoušci Harryho Pottera. Budete možná zklamaní, ale není to máslový ležák. Je to typicky britská dvojice – G & Ts navždy.

Pokračování 11 / 11

Chrissy Teigen – vodka a soda

Oblíbená hvězda Instagramu, která vaří spoustu lahodných jídel, aby uspokojila mnoho chutí, se v oblasti drinků drží klasiky – staré věrné vodky se sodou.