Lady Gaga

Lady Gaga Zdroj: profimedia.cz

Před 35 lety se zrodila hvězda: Všechno nejlepší, Lady GaGa!

Na svět přišla na newyorském Manhattanu jako Stefani Joanne Angelina Germanotta a dneska tahle královna extravagance, herečka a zpěvačka sfoukne 35 svíček na narozeninovém dortu. Tady je šest důvodů, proč Lady Gaga všichni milujeme a tolik nás inspiruje!

1. Proměna v královnu

Lady Gaga byla bezesporu megastar i před filmem Zrodila se hvězda, ale oslovovala jen určité spektrum fanoušků. Její kontroverzní kostýmy, lascivní hudební vystoupení a silný make-up, kvůli kterému několik let nikdo pořádně nevěděl, jak vlastně doopravdy vypadá, totiž ne každého oslovily. Na model ze syrového masa, ve kterém přebírala hudební cenu MTV, zřejmě svět nikdy nezapomene, ale teď je Lady Gaga naprosto jiná. S přehledem ji můžeme označit za královnu červeného koberce. Předvedla neuvěřitelnou proměnu z divoké zpěvačky ve vyzrálou multitalentovanou umělkyni.

Lady Gaga
Lady Gaga | Zdroj: profimedia.cz

TIP NA VIDEO: Podívejte se na video, jak Lady Gaga zazpívala na inauguraci prezidenta Joea Bidena.

Video placeholde

Další důvody, proč nás Lady Gaga tak fascinuje, najdete na další stránce >>

Pokračování 2 / 6

2. Atypická krása

Přiznejme si to na rovinu, všichni už máme tak trochu po krk všech dokonalých žen v showbyznysu, které vlivem estetických a plastických zákroků začínají vypadat tak trochu na jedno brdo. Lady Gaga je jiná! Vybočuje z dnešních ideálů, ale přesto můžeme s klidem říct, že je opravdu krásná. A také proto je tolik inspirativní.

Lady Gaga
Lady Gaga | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 6

3. Neskutečný talent

Pokud ještě někdo donedávna žil v tom, že Lady Gaga je jednou ze zpěvaček, kterým složí a napíšou písničku jiní lidé a ona z ní udělá hit, dnes už si to rozhodně nikdo nemyslí. Kromě toho, že je famózní zpěvačka, je i skvělá textařka, skladatelka, tanečnice i uznávaná herečka, která si svým výkonem ve snímku Zrodila se hvězda vysloužila i nominaci na Oscara. Mezi jmény jako Glenn Close, Olivia Colman nebo Melissa McCarthy vůbec nepatřila mezi outsidery, naopak mezi favoritky.

Lady Gaga
Lady Gaga | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 6

4. Jedinečné prvenství

Lady Gaga se letos podařilo něco, co ještě žádné ženě předtím. V jednom roce získala Oscara, Zlatý Glóbus, Grammy a cenu BAFTA. Nevídaný úspěch, za kterým stojí opravdu velký kus práce, kdy zažila mnoho zklamání a pádů, jí přeje snad úplně každý!

Lady Gaga
Lady Gaga | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 6

5. Skvělá postava

Lady Gaga dokazuje, že nepotřebuje mít nekonečně dlouhé nohy a vypracované břicho ani ručičku váhy pod padesátkou, aby se stala ikonou. Její normální postava dokazuje všem ženám, že i když máte v pase víc než modelky Victoria' Secret, můžete vypadat úžasně a sebevědomě.

Lady Gaga
Lady Gaga | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 6 / 6

6. Skromnost

Přestože Lady Gaga dokázala nemožné a svět jí leží u nohou, stále je skromná a pokorná. Neustále apeluje na to, že za jejím úspěchem stojí neuvěřitelně šikovní lidé, se kterými spolupracuje. Od premiéry filmu Zrodila se hvězda nikdy nezapomněla během rozhovorů i děkovných řečí poděkovat za příležitost, kterou jí Bradley Cooper jakožto režisér dal. A my mu na dálku děkujeme také, že jsme díky němu mohli konečně poznat Lagy Gaga takovou, jaká je.

Lady Gaga
Lady Gaga | Zdroj: profimedia.cz