.

. Zdroj: iStock.com

Dovolená snů podle znamení: Býci ocení klid bez turistů, Panny Paříž

Máloco vám tak zvedne náladu a nabije vás energií jako pořádná dovolená. Anebo její plánování! Pokud váháte, kam vyrazit, zjistěte si nejprve, jaké destinace se hodí k vašemu znamení zvěrokruhu. 

Beran

Berani rádi objevují a nesnesu nebýt v pohybu. Na dvoutýdenní opalování se u moře je příliš neužije. Mnohem víc vzrušení zažijí, když pojedou poznávat magické krajiny na vlastní pěst – Skotská vysočina nebo exotický orient, to je přesně to pravé. Na víkend ve dvou pak zamiřte do Florencie. Její kouzelné paláce a kostely nabízejí skvělé kulisy pro nádherný románek.

Tip na video: Jaké léto čeká jednotlivá znamení?

Video placeholde

Skotsko
Skotsko | Zdroj: iStock.com

Pokračování 2 / 12

Býk

Nádherné scenérie a poklidný běh života – to je pro Býky přímo splněný sen. Báječně se budou cítit všude, kde nejsou pláže přeplněné stovkami turistů. Ideální dovolenou u moře je tak pro býky Vietnam, Malajsie nebo méně známé řecké pláže. Na víkend ve dvou pak zamiřte na irský venkov, jehož poklidný běh života a drsná zelená příroda budou trpělivým a mírným Býkům více než vyhovovat.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Temperamentní a neklidní Blíženci se budou cítit jako doma v hektických moderních velkoměstech. Stylová atmosféra New Yorku nebo multikulturní Londýn jsou pro Blížence synonymem skvělé dovolené. Na víkend ve dvou pak zamiřte do Vídně, která kromě požitků moderního města nabízí také romantické procházky a kavárničky.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Pokračování 4 / 12

Rak

Citlivá povaha Raků se snoubí s jejich fascinací historií. Skvěle se budou cítit na Islandu, kde budou moci objevovat jeho drsnou krásu. Ocení ale i krásu Chorvatska, a to především v samém historickém centru okouzlujícího Dubrovníku. Na víkend ve dvou pak zamiřte do Benátek, jejichž kanály a jedinečná romantická atmosféra zaručeně probudí vášeň a představivost Raka.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Tip na video: Jak na tom letos budou jednotlivá znamení po finanční stránce?

Video placeholde

Pokračování 5 / 12

Lev

Horké podnebí a šumění moře – Lvi jsou přímo zrozeni k tomu, aby se o dovolené vystavili na sluníčko a čerpali jeho energií nabité paprsky. Pokud jim k tomu bude šumět moře a foukat mírný vánek, budou nejspokojenější na světě. Na romantický víkend ve dvou pak zamiřte do Brugg. Lvi se zamilují ještě víc, když budou obklopeni jejich malebnou atmosférou a středověkou architekturou.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Pokračování 6 / 12

Panna

Citlivé Panny se budou cítit dobře všude, kde je klid a kde mohou obdivovat dokonalou krásu – ať už přírodní nebo architektonickou. Vyrazte do Athén nebo za nedotčenou přírodou Nového Zélandu. Na romantický víkend ve dvou pak volte jednoznačně Paříž. Nejelegantnější a nejromantičtější ze všech měst bude určitě ideálním místem pro elegantní a náročné Panny.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Pokračování 7 / 12

Váhy

Náročné Váhy se rozhodně nespokojí s kompromisem. Italskými a chorvatskými plážemi se jim příliš nezavděčíte. Naplánujte si dovolenou s nádechem tajemna na Blízkém východě nebo v kouzelné atmosféře vzdálenějšího Japonska. Na romantický víkend ve dvou podlehněte dramatické a exotické kráse Horního Egypta a Nilu. To bude skvělým pozadím pro romantické prožitky zasněných Vah.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Pokračování 8 / 12

Štír

Klidná dovolená? Nic pro Štíry! Jejich vášnivou a náruživou povahu uspokojí jen závan nebezpečí a exotiky. Jeďte obdivovat krásy Afriky nebo přírodu severských zemí. Na romantický víkend ve dvou pak vyrazte na jedinečnou a exotickou karnevalovou atmosféru do Londýna, Ria nebo New Orleans.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Tip na video: Čeká letos vaše znamení láska?

Video placeholde

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelci milují volnost, a proto si příliš neužijí dovolenou plnou lidí. Nejideálnějším prostředím je pro ně divoká, nezkrotná příroda irského nebo rumunského venkova. Na romantický výlet ve dvou pak vyrazte objevit nekonečné pláně australského vnitrozemí, které nadchnou svobodného ducha Střelce.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Kozorozi si potrpí na skutečně monumentální zážitky. Uchvátí je tedy prakticky každé město s bohatou historií. Na romantický víkend ve dvou pak jeďte objevovat monumentální pamětihodnosti Moskvy, nejmocnějšího z ruských měst.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři sice vyžadují volnost a svobodu rozhodnutí, ale současně jsou silně spjati s místem, kde se narodili. Objevování nekonečných krás české vlasti pro ně tedy v žádném případě nemůže být nuda. Na romantický víkend ve dvou se vydejte za exotikou. Uchvátit a ohromit by vás snadno mohla nevšední krása památek a krajiny indického subkontinentu.

Česká republika
Česká republika | Zdroj: iStock.com

Pokračování 12 / 12

Ryby

Vodomilné Ryby najdou uvolnění a vnitřní klid u moře, například na nějakém malém zapomenutém ostrůvku ve Středozemním moři. Na romantický víkend ve dvou pak zamiřte k vodopádům, které nejenom že jsou pro vás tím nejromantičtějším místem, ale také vás nabijí pozitivní energií na hodně dlouhou dobu.

Dovolená snů
Dovolená snů | Zdroj: iStock.com

Tip na video: Jak na tom letos budete se zdravím?

Video placeholde