Video placeholde

Cvičení podle slavných žen. Jak si udržují formu během lockdownů

Inspirace nikdy není dost. A to zejména pokud jste během pandemie už během své domácí fitness rutiny vyzkoušela kde co a začíná to být nuda. Co takhle omrknout, jak se udržují ve formě vaše oblíbené herečky, zpěvačky nebo modelky? Můžete cvičit jako ony.

Obdivujeme je a často toužíme mít postavu, vlasy, oblečení jako ony. S tím prvním můžeme teď něco udělat. Inspirovat se jejich fitness rutinou, díky které se drží ve formě a mají zadek, paže, postavu, jaké si přejeme i my. Jedna běhá, jiná bojuje a další hledá vnitřní klid a štíhlost v józe. Vyberte si tu, kterou zkusíte následovat.

Tip na video: Než začnete cvičit podle slavných žen, můžete se rozehřát s námi.

Video placeholde

Pokračování 2 / 11

Rihanna

Rihannin plán cvičení se liší podle toho, zda natáčí, nebo cestuje, ale ráda cvičí minimálně třikrát týdně, ať je kdekoli na světě a dělá cokoli. Mezi její oblíbené aktivity patří běh na 5 kilometrů a k němu třikrát až pětkrát týdně přidá 30minutové pilates. Každé své cvičení završí dřepy, výpady s činkami či kliky. Všechno zopakuje pětadvacetkrát. To by šlo, co říkáte?

Pokračování 3 / 11

Jennifer Aniston

Od roku 2005 je Jennifer jogínkou. Na jógu nedá dopustit a vděčí jí za svou štíhlou postavu. Nic víc, nic míň, zkrátka, jděte do jógy. Nebojte, i štíhlé svaly si díky ní vybudujete.

Pokračování 4 / 11

Cindy Crawford

„Věk je jen číslo,“ jak jasně říká pětapadesátiletá Cindy Crawford. Supermodelka 90. let je stále ve formě díky kruhovému tréninku, který provádí už více jak deset let. Cindy serveru womenshealth.com vysvětlila, že její okruhy jsou koncipované tak, aby byly perfektní nejen pro získání kondice, ale také tak, aby se cítila fit během svého nabitého pracovního programu.

Pokračování 5 / 11

Shakira

Osobní trenérka Anna Kaiser, která udržuje Shakiru ve formě, pro ni navrhla styly cvičení, které se neustále mění. Doporučuje měnit trénink o 360 stupňů, aby se budovala síla a formovala postava, nelze opakovat stále stejné pohyby a tempo. A tak pro ni sestavila osm druhů cvičení, přičemž je každé jiné a mezi sebou se střídají. Zkuste core, HIIT, TRX, trampolínu, kardio, protažení…

Pokračování 6 / 11

Jessica Biel

Jessica Biel má ráda pestrost, a tak nezůstává u jednoho typu cvičení. Ráda střídá jógu a silový trénink podle toho, jak se cítí a jak je pracovně vytížená. Ale pokud to jde, vystřídá během týdne oba typy cvičení.

Pokračování 7 / 11

Olivia Munn

Asi bychom nečekali, že jedna z nejpřitažlivějších žen světa vděčí podle časopisu Maxim za svou krásnou postavu bojovým uměním. Serveru womentshealth.com prozradila víc: „Hodně se věnuji bojovým uměním. Denní tréninková rutina mi trvá asi 30 nebo 45 minut.“ Tato čtyřicetiletá kráska má dokonce černý pásek v taekwondu. Wow!

Pokračování 8 / 11

Kate Hudson

Herečka Kate Hudson zbožňuje pilates, které ji udržuje silnou a vyrýsovanou. Katina trenérka Nicole Stuart zná herečku už od jejích 19 let, kdy spolu začaly cvičit. Je dobré mít kamarádku trenérku, protože vás rozhodně nenechá vychladnout!

Pokračování 9 / 11

Michelle Keegan

Michelle na to jde ještě jinak. „Nejsem člověk, který miluje tělocvičnu. Ale miluji to, jak se potom cítím – jdu si pro endorfiny,“ popsala svůj trénink Michelle pro server womenshealth.com. „Je důležité najít si cvičení, které nesnášíte. Pro mě je to HIIT, protože rychle skončí. Nastoupím, odcvičím a odejdu.“ HIIT je opravdu rychlý a má efekt. Jen se podívejte na Michelle, jak vypadá, a to ho nesnáší.

Pokračování 10 / 11

Isla Fisher

Fitness jógu si herečka Isla Fisher užívá třikrát týdně. A když se do ní pustíte jako ona, přinese vám to řadu duševních i fyzických výhod. Není to nic nového, vždyť všechny víme, že jóga zvyšuje duševní pohodu. Tak jen do ní.

Pokračování 11 / 11

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale ráda skáče na mini trampolíně. Nejspíš se nakazila od dětí a vyzkoušela si, že trampolína je zábava, ale také perfektní tip, jak si zformovat postavu. A tak si na mini trampolíně skáče jednoduché cviky a užívá si hudby a pohybem se baví.