...

... Zdroj: iStock.com

Co o vás prozrazuje křestní jméno? Spočítejte si, jaká jste osobnost

Křestní jméno si nevybíráme, přesto nás k lecčemu předurčuje. Má v sobě totiž zakódované číslo, které určuje nejen, jací jsme, ale svým způsobem i náš osud. Jak vibruje vaše jméno?

Pokračování 2 / 11

Jak číslo jména vypočítat? A co když s vámi neladí?

tabulka numerologie
tabulka numerologie | Zdroj: archiv blesku

Jednotlivá písmenka jsou spojená s určitým číslem a každé číslo má svůj význam. Ten pak propůjčuje jménu jeho vlastní vibrace. Číslo vašeho jména by mělo souhlasit s osudovým číslem nebo aspoň s číslem dne narození či číslem skryté podstaty. Pokud nenacházíte shodu, měli byste uvažovat o opravě jména, čímž život harmonizujete.

Jaké jsou možnosti? Máte-li více jmen, pak můžete jedno vynechat (například Anna-Marie). Nebo naopak přidejte všechna jména, která vám byla dána do vínku. Lze například započítat jen počáteční písmeno – například Karel A. Nový. Můžete ovšem změnit jméno zcela, ovšem vždy by mělo být v souladu s datem narození a číslem osobnosti.

K výpočtu čísla vašeho jména použijte všechna vaše křestní jména, která jste získali při narození. Nejprve dosadíte za písmena čísla podle tabulky. Například se jmenujete: Karolina Mia. Podle tabulky sečtete všechna čísla: 2+1+9+6+3+9+5+2+4+9+1= 5+1 = 6. Číslem vašeho křestního jména je číslo 6.

Pokračování 3 / 11

Číslo 1

....
.... | Zdroj: Profimedia

Jste sebevědomí, rozhodní a míváte pevnou vůli. Máte skvělou paměť a neradi se otevíráte novým a moderním věcem. Jste výborní organizátoři, máte vůdčí schopnosti a je vám dána cílevědomost a taky spolehlivost. Díky tomu jste v životě úspěšní. Rádi pomůžete ostatním, ženete je kupředu a jste vždy připraveni pomoci. Někdy jste líní a netrpěliví, nemáte rádi jiný názor. Občas jste nesnesitelní kvůli nadměrnému sebevědomí a panovačnosti.

Pokračování 4 / 11

Číslo 2

....
.... | Zdroj: Profimedia

Dvojky jsou mírné, trpělivé a citlivé. Pocity a emoce pro ně hodně znamenají. Obvykle jsou tito lidé velcí diplomaté. Jsou také pořádní, šetřiví a taktní. Snaží se po celý život hledat harmonii a touží po kvalitním vztahu po celý život. Milují rodinný život, ale i v práci se cítí dobře. Dvojky mají rády práci v kolektivu a jsou to dobří týmoví hráči. Někdy můžou být přecitlivělé, nedůtklivé a bojácné. Před problémy raději utečou, než by je řešily. Pozor na prchlivost a závislosti, těm podléhají dvojky dost často.

Pokračování 5 / 11

Číslo 3

....
.... | Zdroj: Profimedia

Máte-li číslo 3, budete velmi kreativní, činorodí a angažovaní. Trojky jsou inteligentní, temperamentní a příjemné, proto bývají oblíbené ve společnosti. Jsou to rození optimisté, hledači všeho nového, jsou zvědavé. Mají obvykle hodně různých talentů a velmi často mezi nimi najdete básníky či umělce. Tito lidé jsou ale taky neposední, náladoví a mají "tvrdou palici". Vždy se snaží vyhrát, protože nesnášejí prohry. V životě je pro nejdůležitější láska a ocenění.

Pokračování 6 / 11

Číslo 4

....
.... | Zdroj: Profimedia

Čtyřky jsou rození spolupracovníci a správci, rády mají nějakou funkci. Milují rutinu, v níž nacházejí klid a jistotu. Jsou to pečlivky, které se rády učí. Jejich pozitivní vlastností je skromnost, spolehlivost a upřímnost. Zakládají si na detailech. Tito lidé jsou ovšem taky až moc konzervativní, někdy jsou vzteklí a necitliví. Jejich pedantská povaha jim často znepříjemňuje život. Někdy jsou schopní použít i násilí, aby dosáhli toho, co chtějí.

Pokračování 7 / 11

Číslo 5

....
.... | Zdroj: Profimedia

Máte-li číslo pět, milujete svobodu, dobrodružství a cestování. Rychle všechno pochopíte, jednáte rychle a pokrokově. Dokážete se snadno nadchnout pro cokoliv, míváte umělecké sklony. Jste aktivní a podnikaví, taky romantičtí a smyslní. Býváte velmi oblíbení pro svůj styl života. Jste velmi štědří a taky dobří obchodníci. Dokážete ovšem taky porušovat zákony a předpisy, nesnášíte rutinu a monotónnost. Vaše vztahy bývají kvůli vaší spontaneitě dost často krátkodobé.

Pokračování 8 / 11

Číslo 6

....
.... | Zdroj: Profimedia

Pro vás jsou na prvním místě harmonie, domov, rodina a partner. Šestka znamená mateřskou sílu a energii, něhu a spolehlivost. Jste přátelští, šarmantní a dobré hospodyně. Rádi pomůžete, jste soucitní. Jste také praktičtí a ve všech oblastech života jste zodpovědní. Umíte to skvěle s penězi, nikdy nemáte prázdno ve své peněžence. Milujete krásu a hezké prostředí. Někdy jste ale až moc žárliví a míváte sklon k závislostem, ženy zejména na jídle či alkoholu. Pozor na přehnanou spořivost, která by mohla přerůst v lakotu.

Pokračování 9 / 11

Číslo 7

....
.... | Zdroj: Profimedia

Sedmičky se rády učí a jsou zvědavé. Rády meditují a chtějí vše pochopit na vlastní kůži. Dokážou proniknout až na dřeň samé podstaty. Zažívají i velké pády, z nichž se ale dostanou. Jsou inteligentní a hluboce přemýšlivé. Vlastní je jim trpělivost a velkorysost. Nejsou hektické, rády odpočívají a relaxují. Někdy jsou ale uzavřené a nedůvěřivé, často mají nasazené růžové brýle a nechtějí vidět skutečnou realitu. Bývají pesimistické a extravagantní.

Pokračování 10 / 11

Číslo 8

....
.... | Zdroj: Profimedia

Máte-li osmičku, pak budete milovat úspěch, obchod, peníze a zlato. Abyste dosáhli úspěchu, jste odvážní a koncentrovaní. Jste praktičtí a velmi schopní. Máte velkou vnitřní disciplínu a dokážete sami sebe ohlídat. Své záměry dokážete snadno zrealizovat. Většinou jsou osmičky okouzlující lidé, kteří však mají jen málo přátel. Někdy jsou osmičky netrpělivé a nerady se přizpůsobují. Často jsou mezi nimi tyrani nebo buřiči, kteří těží ze své moci.

Pokračování 11 / 11

Číslo 9

....
.... | Zdroj: Profimedia

Devítky mají silný charakter, jsou energické, statečné a spravedlivé. Ochotně pomáhají, jsou milosrdné a nezištné. Nejraději by pomohly celému světu, pokud mohou pomoci, jsou nejšťastnější. Rychle se nadchnou a dokážou přesvědčit ostatní. Ve vztazích bývají loajální, věrné a citlivé, mívají umělecké nadání a zajímají se o filozofii a náboženství. Občas ale moc rozhazují a touží po moci. Bývají zištné, impulzivní a málo tolerantní.