.

.

Zara, 2299 Kč, zara.com
Reformation, 12200 Kč, thereformation.com
Pařížský street style.
Sézane, 165 EUR, sezane.com
COS, 150 EUR, cosstores.com
32
Fotogalerie

Nosit sako celý týden? Díky těmto 7 outfitům vás to bude bavit!

Blejzr společně s bílým tričkem, džíny a kvalitním svetrem patří mezi pilíře šatníku, které unosíte během celého roku. Jenže i s tím nejoblíbenějším kouskem můžete spadnout do módní rutiny, která vás brzy přestane bavit. Pokud vám už došly nápady, jak sako nosit, nezoufejte. Máme pro vás sedm nápadů, díky kterým ho můžete nosit klidně celý týden.

Pondělí: Normcore klasika

První den v týdnu nepatří mezi nejpozitivnější, a tak do něj vkročte s umírněnou, zato osvědčenou klasikou. Je jasné, že během rána nebudete mít nejspíš ani pomyšlení na vymýšlení komplikovaných outfitů, a tak vsaďte na svatou módní trojici: sako, bílé tričko nebo košili a džíny. K tomu přidejte podle počasí chelsea boots, šněrovací kotníčkové boty, mokasíny nebo třeba conversky a můžete vyrazit. A pokud toužíte po ozvláštnění, místo bílého trička sáhněte po tom s potiskem a džíny vyměňte za rebelské kožené kalhoty.

TIP NA VIDEO: Jedno sako, tři nápady na outfit!

Video placeholde

Článek pokračuje na další straně. >>>

Pokračování 2 / 7

Úterý: Ryzí ženskost

Úpletové šaty ovládly (a stále ovládají) módní trendy už od chvíle, kdy se loňské léto začalo pomalu překlápět do podzimu. V zimě se perfektně hodí k vysokým kozačkám a dlouhým kabátům. Pokud ale teploty venku naznačují, že by vám byla zima (což se v následujících dnech klidně může stát), vezměte si na pomoc jako extra vrstvu právě sako. A pokud toužíte po zvýraznění křivek, blejzr zapněte a outfit ještě přepásejte páskem.

Pokračování 3 / 7

Středa: Oblekový komplet

Obleky jsou nové šaty. Co to znamená? Že je můžete obléct na pracovní schůzku, do divadla a třeba i na rande. Perfektně totiž vypadá jak v kombinaci s basic tričkem, tak sexy topíkem nebo tenkým rolákem. A jak trendy posledních měsíců napovídají, není od věci jít rovnou do celého oblekového kompletu i s vestičkou, kterou, až se oteplí, unosíte na holém těle. Teď v zimě ale pod ni raději oblečte ještě zmíněný rolák nebo tričko. Outfit díky tomu bude skvěle fungovat i poté, co sako odložíte.

Pokračování 4 / 7

Čtvrtek: Ležérně s teniskami

Oblek ještě neuklízejte do skříně. Každý kousek je přece potřeba využít na sto procent! Vestu ale tentokrát nechte stranou a místo ní si vezměte na pomoc vlněný svetr s rolákem a tenisky. Obleky mohou skvěle suplovat i ležérnější outfity a tento je toho důkazem.

Pokračování 5 / 7

Pátek: Bourání stereotypů

Nenechte se zmást módní smrští plnou širokých kalhot. Ty sice patří mezi žhavé trendy současnosti, rozhodně to ale neznamená, že neuděláte během zimy spoustu parády i se skinny džínami, nebo dokonce pevnými legínami. Oblékněte k nim volné pánské sako a dlouhou bílou košili, jejíž manžety necháte vykukovat z rukávů blejzru. K takovému outfitu se pak budou perfektně hodit masivní martensky, kozačky ve stylu holínek a na jaře samozřejmě i mokasíny.

Pokračování 6 / 7

Sobota: Sbohem, šaty!

Čeká vás oslava nebo jiná sobotní akce? Skvěle! V tom případě můžete udělat změnu a koktejlové šaty vyměnit za dlouhé oversize sako, které můžete případně ještě přepásat výrazným páskem. Ke zbytku stylingu pak přistupujte úplně stejně, jako kdybyste měla koktejlky – obujte lodičky nebo sandálky na podpatku, do ruky vezměte mini kabelku a můžete vyrazit.

Pokračování 7 / 7

Neděle: Oversize střihy

Poslední den v týdnu se většinou nese ve znamení odpočinku a klidu. Pohodlí by tedy v oblékání mělo hrát prim. Jak toho docílit, aniž byste musela vyrazit ven v teplákovce? Skvěle poslouží oversize střihy, kterými tentokrát nemusíte vůbec šetřit. K pánskému saku oblékněte široké kalhoty nebo džíny a navrch přidejte ještě teplý svetr. Z botníku pak rozhodně vytáhněte tenisky, které vám zajistí, že vás při nedělním obcházení galerií, muzeí či kaváren nebudou bolet nohy.