DOEN, 374 eur, prodává Net-a-Porter.com

DOEN, 374 eur, prodává Net-a-Porter.com Zdroj: Archiv firem

.
Reformation, 344 eur, prodává Net-a-Porter.com
Pixie Market, 109 $, www.pixie-market.com
.
Mirae Paris, 215 eur, www.miraeparis.cz
16
Fotogalerie

Milujete šaty? Podívejte se na 3 letošní střihy, které v šatníku ještě nemáte

Jestli patříte k milovnicím šatů, pak už máte bezesporu v šatníku zásoby zavinovacích, košilových, s odhalenými rameny... a dalších populárních střihů, které nás doufejme jen tak neomrzí. Možná ale přece jen hledáte něco nového a veskrze současného. 

Saténové s vodou

Říká se jim také „Kate Moss šaty“, podle známé modelky, která je v 90. letech zpopularizovala. Saténové splývavé šaty na ramínka jsou obecně velkým trendem. Minulý rok se nosily s krajkovými lemy, čímž více připomínají negližé, před dvěma lety jsme je pro změnu nosily s tričkem. Letos je v kurzu zvlněný výstřih, kterému se říká voda a který dokáže vykouzlit ten nejvíc sexy dekolt!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

on the guestlist this summer? dont’t worry, @topshopromania has lots of outfit ideas! let’s get the party started this weekend (10th-12th of May) in @bucurestimallvitan and try on the new @topshopromania HighSummer collection! be aware, there are many surprises waiting for you there: free sunglasses for purchases of 250ron or more, cocktails and free temporary tattoos! see you there! . . . . #soulfulvibesblog #soulfulxtopshop #topshopstyle #topshopromania #lookoftheday #mylook #streetstyle_daily #streetfashionista #streetfashion #outfitideas #instastyle #ootdshare #streetwear #fblogger #urbanfashion #fashionkiller #outfitoftheday #lookbook #fashionlover #currentlywearing #fashiongram #outfitinspo #streetstyleinspiration #tinutazilei #instaoutfit #fashiondiaries #slipdress #summeroutfit #weddingoutfit #weddingseason

Příspěvek sdílený Soulful Vibes (@soulfulvibesblog),Kvě 8, 2019 v 9:22 PDT

Pokračování 2 / 3

Se žabičkováním a balonovými rukávy

Také trend balonových rukávů a princeznovských výstřihů kulminuje. Letošní update se týká hlavně spojení dívčího prvku, který známe z loňska a který se nazývá žabičkování (strečový pás prošitý nitěmi). Hranatý princeznovský výstřih ve stylu hrdinek z románů Jane Austen, romantické balonové rukávy, které lze jednoduše stáhnout na "bardot" střih.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

What To Wear To The Races 🐎 dress edit on Monikh.com (note that I’ll be having this @shopdoen dress taken up to above the ankle FYI - alteration post also on my site) 💫

Příspěvek sdílený Monikh Dale (@monikh),Kvě 8, 2019 v 11:59 PDT

Pokračování 3 / 3

Oversize košilky

Kdybychom pátrali, odkud se vzal trend oversize košilkových šatů s volánky, došli bychom bezesporu k dánské designérce Cecilii Bahnsen, která starými couture technikami tvoří starosvětsky romantické šaty založené na velkorysých áčkových střizích s košilovými i ryze ženskými prvky. Netrvalo to dlouho a z těchto cudných, ale krásných šatů se stal kult, který inspiruje i ostatní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Wind vs. Dress 🌪

Příspěvek sdílený Brittany Bathgate (@brittanybathgate),Dub 14, 2019 v 8:42 PDT