...

... Zdroj: profimedia.cz

5 letních trendů, kterých už se teď nemůžeme dočkat!

Sice nemůžeme s konečnou platností říct, že se nám ještě za pár dnů nebudou hodit zimní bundy, ale myšlenkami už jsme dávno v létě! Seznamte se s některými žhavými trendy, ve kterých letos v létě zazáříte. 

Odhalená záda

Výstřih na zádech bude letos v létě mnohem více žádoucí než klasický výstřih na hrudníku. Halenky, topy, šaty i svetříky s odhalenými zády budou populárnější než kdy jindy. Tento efektní trend má ovšem i svá úskalí. Musíte si pořídit šikovnou multifunkční nebo samodržící podprsenku a nebo chodit bez ní.

Třásně

Stejně jako jsou během zimní sezóny večírků a plesů oblíbené flitry a třpyt, letos v létě budou nejstylovějším prvkem třásně. A to úplně na všem! Na kožené si semišové bundičce, na lemu šatů či sukní, na kabelkách i na botách.

Mini sukně

Žádné volánky ani sklady, ale rovně střižené jednobarevné nebo vzorované mini sukně, jaké nosila třeba Margot Robbie jako Sharon Tate ve filmu Tenkrát v Hollywoodu. Tak přesně takové budou brzy jedním z největších hitů. Takže to bude chtít co nejdříve začít s každodenními dřepy a výpady a pořídit si kvalitní samoopalovák, protože tyhle sukně nám žádný nedostatek neodpustí.

Kšiltovky

Klasické sportovní kšiltovky se vrací zpět do hry. A to nejenom na sportovní a volnočasové aktivity. Noste je klidně k letním šatům, k romantickému topu nebo k plavkám u bazénu. Nejenže udělají parádu a také vás ochrání před sluncem, ale pomůžou také v případě, že máte zrovna „bad hair day“!

Barevné brýle

Pokud byste si letos měla pořídit jedny jediné sluneční brýle, měly by rozhodně mít barevná skla. Možná si to zatím ještě nedokážete představit, ale brýle s jemným barevným nádechem vypadají naprosto skvěle. Počítají se i hnědé tóny, ale nejvíce zazáříte se žlutými, růžovými nebo modrými.