Arket, 45 eur, www.arket.com

Arket, 45 eur, www.arket.com Zdroj: Archiv firem

Náramek, Ganni, 75 eur, www.ganni.com
Top, Jacquemus, 365 eur, prodává MyTheresa.com
Street style v Kodani
Pareo sukně, COS, 49 eur, www.cosstores.com
Pixie Market, 3900 Kč, www.pixiemarket.com
31
Fotogalerie

3 nenáviděné barvy, které jsou nečekaným hitem letošního léta

Výrazné barvy jsou letošním letním želízkem v ohni, jelikož (jak dokazuje Instagram) vypadají skvěle na fotkách. A to včetně jásavých odstínů, jako je oranžová nebo šťavnatá zelená, ze kterých se nám jindy křiví rysy v obličeji. Jestli je to pro vás příliš velký krok z komfortní zóny vašeho stylu, možná vás osloví zemité odstíny hnědé, které skvěle fungují v minimalistických outfitech. 

Oranžová

Oranžová patří podle výzkumů k nejméně oblíbeným barvám, nejspíš proto, že se nelehko kombinuje a také evokuje pracovní uniformu. Letos je ale především barvou, která vašemu outfitu dodá potřebnou šťávu. Vsaďte přitom na ležérní kousky, doplňky nebo také plavky.

Tip na video: Jaké barvy by vám neměly chybět v šatníku?

Video placeholde

Článek pokračuje na následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 3

Hnědá

Další kontroverzní barvou, co se týče všeobecné obliby, je hnědá. V kombinaci s jednoduchými střihy a tvarovým minimalismem však působí nečekaně sofistikovaně. Na rozdíl od minulých let, kdy byl hitem její nádech do rezava, nyní zaměřte pozornost na studený zemitý „espresso“ odstín.

Pokračování 3 / 3

Zelená

Šťavnatý zelený odstín trendoval již v zimě, kdy oživoval všechny ty černošedé outfity. Nyní se vrací v letní verzi a kromě klasicky zelené s nádechem do smaragdové, trendují i tóny limetky nebo zeleného čaje. U zelené vsaďte na ležérní košile, krásně budou vypadat i dlouhé šaty a jistotou jsou samozřejmě doplňky.