Kylie Jenner

Kylie Jenner Zdroj: profimedia.cz

Trendy barvy vlasů na léto: Medová blond, tmavě šedá i zelená!

Léto se blíží a s ním i nové trendy v barvení vlasů. Toužíte po změně? Máme pro vás tipy na barvy, které budou následující měsíce nejvíce v kurzu. 

Medová blond

Teplé medové odstíny jsou pro jarní a letní měsíce jako stvořené. Když je navíc spojíte se stále velmi oblíbenou technikou barvení ombré, nemusíte se prakticky celé léto o svou barvu starat. Odrosty budou totiž přirozeně splývat s barvou a sluníčko si pohraje s odstíny.

Gigi Hadid
Gigi Hadid | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 5

Břidlicový odstín

Pro ty z vás, které dáváte celoročně přednost studeným odstínům platinové nebo dokonce šedé, je tu tmavý břidlicový odstín, který bude brzy v kurzu. Vypadá skvěle právě v kombinaci s platinovými tóny. Dohromady vytvářejí kouřový efekt, který si rozhodně zamilujete.

Wella Education
Wella Education | Zdroj: instagram.com

Pokračování 3 / 5

Růžové tóny

Zatímco loni frčely všechny možné odstíny fialové, letos přebírá žezlo růžová. Je jen na vás, jestli vsadíte jen na jemné tóny pudrové, nebo rovnou obarvíte celou hlavu na sytě růžovou. Každý růžový odlesk se letos počítá!

Kylie Jenner
Kylie Jenner | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 5

Balayage

Již několikátý rok je v kurzu technika barvení s názvem balayage. Místo oddělování jednotlivých pramínků, jak tomu bývá při klasickém melírování, se několik pramenů volně drží v ruce a maluje se po nich barvou pohybem připomínajícím právě zametání. Díky němu vznikají různé intenzity, které vykouzlí živý a přirozený vzhled. Barva se aplikuje převážně na délky vlasů, konečky a partie, které rámují obličej. Letošní trend se odlišuje tím, že přechody už nemusí být tolik plynulé a přirozené. Klidně se mohou lišit o několik odstínů.

Teresa Palmer
Teresa Palmer | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 5

Mátová barva

A pro všechny, které se nebojí výstředních změn a žhavých trendů, je tu letošní hit – mátově zelená. Můžete vsadit jen na barevný sprej, který si aplikujete například před fesťákem a po jednom umytí se divokého odstínu zase snadno zbavíte.

Jessie J
Jessie J | Zdroj: profimedia.cz