...

... Zdroj: istock.com

Letní manikúra, kterou můžete začít trénovat už teď!

Možná máte teď trochu víc čas sama pro sebe. Co ho investovat třeba do vyzkoušení nové letní manikúry? Za pár týdnů s ní zazáříte!

Jemný třpyt

Když si představíte třpytivou manikúru, asi vás napadnou extravagantní nehty. Ale není tomu vždy tak. Blýskavé nehty mohou být i minimalistické. A přesně tak by měly vypadat letos v létě. Stačí transparentní lak jako základ a pak nanést jemný lak se třpytkami, klidně jen na konečky nehtů. Dejte přednost zlatavým tónům, které v létě maximálně vyniknou. Naopak zapomeňte na barevné třpytivé laky, které jsou pro tento rok příliš výstřední.

Pastelové tóny

Sladké a něžné pastelové odstíny k jaru i létu neodmyslitelně patří, a to nejenom do vašich šatníků, ale i na vaše nehty. Pořiďte si hned několik pastelových laků na nehty a podle nálady je kombinujte mezi sebou. Klidně může být na každém nehtu jiná barva, záleží jen na vás! Nezapomeňte je vždy přetřít bezbarvým nadlakem (top coat), aby se krásně leskly a vydržely co nejdéle perfektní.

Nestárnoucí černobílá

Kombinace černé a bílé je vždy skvělou volbou! A o to víc, když patří mezi nejžhavější letní trendy. Můžete nehty na střídačku nalakovat bílým a černým lakem nebo nechat dominovat jen jednu z barev. Pokud si troufnete, zkuste si vytvořit na nehtech třeba bílé proužky na černém základu nebo černé puntíky na bílém základu. Popusťte uzdu své fantazii a tvořte!

Obrácená francouzská manikúra

Představte si, že si děláte francouzskou manikúru, akorát ji otočíte vzhůru nohama. Můžete si vymýšlet různé kombinace barev. Chce to jen trochu zručnosti a trpělivosti, ale výsledek bude rozhodně stát za to. Uvidíte, že až se po dlouhé době potkáte se svými blízkými, určitě vaši originální manikúru ocení.

Zvířecí vzory

Zvířecí motivy se na výsluní drží mnohem déle, než jsme si mysleli. Leopardí, tygří nebo třeba hadí manikúra je dokonce čím dál více populárnější. Pokud se na to cítíte, zkuste si zvířecí vzor vykreslit sama doma pomocí štětečku, v opačném případě vám poslouží speciální samolepky na nehty.