Minerální rozjasňovač Diamond Glow, Annabelle Minerals, 359 Kč

Minerální rozjasňovač Diamond Glow, Annabelle Minerals, 359 Kč Zdroj: archiv firem

Hydratační sametové tělové mléko s výtažky z rebarbory a divoké třešně, Manufaktura, 239 Kč/255 ml
Zpevňující oční krém s ceramidy, Paula's Choice, prodává: americkakosmetika.cz, 1350 Kč/15 ml
BIO šampon Rhassoul, Urtekram, 169 Kč/250 ml
Transparentní řasenka na obočí, Dermacol, 199 Kč
Hydratační ubrousky Royal Wipes Hyaluron,  N-Medical, 532 Kč/30 ks
7
Fotogalerie

Kosmetické produkty, bez kterých se v březnu neobejdete!

Jaké kosmetické novinky byste si rozhodně v březnu neměla nechat uniknout? Vybrali jsme pro vás ty nejlepší! 

Hydratační tělové mléko, Manufaktura

Manufaktura přináší zbrusu novou jarní edici Rebarbora a divoká třešeň. Spojení zdánlivě odlišných rostlin, které v sobě skrývají spoustu vitamínů, minerálů a antioxidantů, vytváří harmonické duo, jehož jedinečnou vůni si rozhodně zamilujete. Ve voňavé limitované kolekci najdete jemný hydratační gel a šampon, revitalizující krém na ruce, hydratační tělové mléko, regenerační balzám na rty, osvěžující pleťovou mlhu, dámskou toaletní vodu a svěží poctivý sirup.

Hydratační sametové tělové mléko s výtažky z rebarbory a divoké třešně, Manufaktura, 239 Kč/255 ml
Hydratační sametové tělové mléko s výtažky z rebarbory a divoké třešně, Manufaktura, 239 Kč/255 ml | Zdroj: archiv firem

Hydratační ubrousky, N-Medical

Začíná období výletů, cestování i dovolených, a tak je třeba tomu přizpůsobit i svou kosmetickou výbavu. Jednotlivě balené hydratační ubrousky se krásně vejdou do kabelky, kapsy nebo dokonce peněženky a poskytnou vám péči, na kterou jste zvyklá z domova. Zvládnou totiž nahradit pleťový krém i micelární vodu, hydratovat pokožku jako tělové mléko a dokonce fungují i jako intimní ubrousky. Jsou vyrobeny z čištěné a velmi jemné celulózy a obsahují čištěnou vodu, glycerin a kyselinu hyaluronovou.

Hydratační ubrousky Royal Wipes Hyaluron,  N-Medical, 532 Kč/30 ks
Hydratační ubrousky Royal Wipes Hyaluron, N-Medical, 532 Kč/30 ks | Zdroj: archiv firem

Transparetní řasenka na obočí, Dermacol

Perfektně upravené obočí je dnes základ každého make-upu. Ať už preferujete nude look nebo výrazné líčení, novinka od Dermacolu v podobě transparentní voděodolné řasenky vám skvěle poslouží. Stačí jen drobným kartáčkem "pročísnout" obočí a řasenka mu ihned dodá přirozený vzhled a zafixuje tvar. Díky tomu, že je gel průsvitný, se hodí pro blondýnky i brunetky. Praktické balení se vejde do každé kabelky, a tak můžete během dne obočí rychle doupravit.

Transparentní řasenka na obočí, Dermacol, 199 Kč
Transparentní řasenka na obočí, Dermacol, 199 Kč | Zdroj: archiv firem

BIO šampon, Urtekram

Dánská značka Urtekram poskytuje jedinečnou vlasovou péči. Výrobky splňují nejpřísnější požadavky kladené na BIO produkty, a tak pokud chcete na jaře vpustit do svého kosmetického arzenálu více přírody, je právě tento šampon skvělá volba. Obsahuje mýdlový kámen, marocký jíl a výtažky z máty. Pravidelným používáním může tento šampon snížit vypadávání vlasů, omezit jejich třepení a lámavost, snížit tvorbu lupů a stimulovat růst nových vlasů. Není to sice úplná novinka, ale novinkou je, že už nemusíte výrobky této dánské značky pořizovat na e-shopech. Nově je totiž prodává obchodní řetězec Globus.

BIO šampon Rhassoul, Urtekram, 169 Kč/250 ml
BIO šampon Rhassoul, Urtekram, 169 Kč/250 ml | Zdroj: archiv firem

Zpevňující oční krém, Paula's Choice

Nový oční krém americké značky Paula's Choice z řady Clinical obsahuje pět typů ceramidů klíčových pro obnovu a hydrataci kožní bariéry, čtyři typy vitamínu C a retinol. Tato kombinace důkladně hydratuje a posiluje oční okolí a vyhlazuje jemné linky. Pravidelným používáním docílíte také sjednocení tónu jemné pokožky a celkového omlazení očního okolí. Krém je poměrně hutný, a tak je lepší ho nejdříve promnout mezi prsty a až teprve pak nanést. Bude se vám mnohem lépe roztírat.

Zpevňující oční krém s ceramidy, Paula's Choice, prodává: americkakosmetika.cz, 1350 Kč/15 ml
Zpevňující oční krém s ceramidy, Paula's Choice, prodává: americkakosmetika.cz, 1350 Kč/15 ml | Zdroj: archiv firem

Minerální rozjasňovač, Annabelle Minerals

Rozjasňovač je na jaře i v létě absolutním must have! Vyzkoušejte minerální rozjasňovač s přírodním složením, který obsahuje kombinaci minerálů, olejů a vitamínu E. Naneste ho kabuki štětcem na lícní kosti, pod obočí, nad ret a bradu, špičku nosu a vnitřní koutky očí. Intenzitu můžete stupňovat přidáváním vrstev podle toho, jak chcete v daný moment zářit.

Minerální rozjasňovač Diamond Glow, Annabelle Minerals, 359 Kč
Minerální rozjasňovač Diamond Glow, Annabelle Minerals, 359 Kč | Zdroj: archiv firem