...

... Zdroj: istock.com

5 největších nehtových trendů letošního léta!

Jaká manikúra je letos v létě absolutně top? Minimalismus stále ještě hraje důležitou roli, ale už především v délce nehtů. V kurzu jsou kratší délky, ne nepraktické drápy. Ale co se zdobení týče, letošní letní trendy jsou poměrně divoké. 

1. S korálky

Blýskavé kamínky letos střídají hravější korálky, které vaši manikúru ihned promění v žhavý letní trend. Není nutné, abyste byla extra zručná. Stačí jen nalakovat nehty bezbarvým lakem, nalepit drobné korálky pomocí speciálního lepidla na nehty a nakonec přidat ještě jednu průsvitnou vrstvu.

I LOVE SHORT NAILS 🤟🏻 #beadsjewelrynail #unistella 🙆🏻‍♀️

Příspěvek sdílený Park Eunkyung (@nail_unistella),Kvě 10, 2018 v 9:41 PDT

2. S náčrty

Máte taky v diáři spoustu "čmáranic", které jste vytvořila při dlouhé poradě nebo cestou v autobusu? Tak přesně takové si můžete (raději doma) nakreslit i na nehty. Váš výtvor nemusí být pravidelný ani vyjadřovat nic konkrétního. Pořiďte si speciální nehtové pero a pusťte se do toho!

MINIMAL #slimenail 😘 @j.u.s.t.m.k

Příspěvek sdílený Park Eunkyung (@nail_unistella),Kvě 5, 2018 v 5:41 PDT

3. Metalické

Pokud vás neužije na žádné zdobení ani obrázky na nehtech, dejte šanci alespoň metalickým barvám. Kupte si stříbrný lak na nehty (bez třpytek), superlesklý top coat a stylovou manikúru si udělejte sama doma.

C H R O M E is where the 🖤 IS

Příspěvek sdílený Paintbucket (@paintbucketnails),Bře 3, 2018 v 7:09 PST

4. S ovocem

Ovocná manikúra je velký hit! Můžete nosit na všech prstech meloun, ozdobit každý z nich jiným oblíbeným ovocem nebo jen trochu oživit běžnou manikúru na jednom nehtu. Chce to ale dost šikovné ruce. Pokud si troufnete, zkuste to pomocí nehtového pera. V opačném případě vyrazte do salonu. Každá šikovná manikérka vám zvládne ovoce namalovat!

Half moon fruits 💚🍉🍊🍍🥝🙌🏻#manimonday #fruity #summernails

Příspěvek sdílený 💅🏻🔨💅🏾🔨💅🏼🔨💅🏿🔨💅🏽 (@hammerandnails_),Čen 11, 2018 v 6:36 PDT

5. S květinami

Květinový vzor letos neovládl jen naše šatníky, ale i nehtový design. Stačí si pořídit samolepky se vzorem, který vás zaujme, nalepit je na nehet nalakovaný průhledným lakem a nakonec přidat top coat.

Weekends are for wedding planning, brunching and painting your nails! Who's with me? I thought these would be cute for a wedding guest, hen or boho bride! 💅🍳 . . . Via @fbbridalsalon // Nails by @thehangedit . . . #nailart #summernails #floralnails #floralart #weekend #bohowedding #onefabday

Příspěvek sdílený OneFabDay (@onefabday),Čen 9, 2018 v 3:00 PDT