www.faithfullthebrand.com

www.faithfullthebrand.com Zdroj: archiv firem

8 stylových kousků, které právě teď ovládají Instagram!

Toužíte po novém kousku oblečení, ale nevíte, který si vybrat? Možná vám pomůže seznam trendů, které právě teď nejvíce válí na Instagramu. A co to znamená? Oblékají je celebrity, blogerky, influencerky i světové módní ikony!

1. Dlouhé šaty s květinami

Pravděpodobně největší letní hit v oblasti šatů i sukní. Alespoň jedny květinové, středně dlouhé (do půli lýtek) šaty s lehce nadýchaným rukávem, véčkovým výstřihem, přední částí zdobenou knoflíčky a slušivým projmutím v pase zkrátka musíte mít!

All of these April showers FINALLY led to May flowers 💐🌸🌺 im obviously excited about it.

Příspěvek sdílený Nina Agdal (@ninaagdal),Kvě 21, 2018 v 5:39 PDT

2. Síťovka

Dříve na nákupy vyrážel se síťovkou téměř každý, dnes je super cool módním doplňkem. Naprosto božsky vypadá právě s výše zmiňovanými letními květinovými šaty. Nebojte se ani nejrůznějších barevných provedení, i když s béžovou klasikou rozhodně neuděláte chybu!

Sunday morning strolls☕️✨ #ootd #sundayfunday 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Bře 18, 2018 v 11:38 PDT

3. Pruhovaný kalhotový kostým

Pokud si netroufnete obléknout sladěné kalhoty se sakem, vsaďte alespoň na jednu část. Pruhované sako vypadá skvěle i k obyčejným džínám nebo denimové sukni, pruhované kalhoty zase hravě sladíte s jednobarevným tričkem s odhalenými rameny nebo třeba s rafinovaným body.

Lady margarita herself 🍸 (wearing @reserved) #ReservedForLondon

Příspěvek sdílený Emma Lou (@emmalouiseconnolly),Kvě 22, 2018 v 12:29 PDT

4. Háčkovaný kardigan

Háčkované kousky nebývají příliš často základní výbavou letního šatníku. Barevné háčkované kardigany se však letos probojovaly mezi nejoblíbenější letní kousky. Nosí se přes plavky a skvěle vám také poslouží, když se večerní sezení venku trošku protáhne. Hravě se vejde do kabelky, nemačká se a spolehlivě zahřeje!

advertisement • Casual in Crochet ✌🏼 #MANGOGirls #MANGO @mango

Příspěvek sdílený Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_),Kvě 18, 2018 v 3:39 PDT

5. Vysoké šortky s páskem

Takzvané paperbag kraťasy jsou výjimečné nápadným páskem nebo uzlem. Nejlépe vypadají ve spojení s crop topem nebo s těsným tričkem zastrčeným dovnitř.

Dear Beach, I think about you all the time and I’m ready to come back and so is this outfit! Shop my daily looks by following me on the LIKEtoKNOW.it app ! XO, kylee | http://liketk.it/2vq3E #liketkit @liketoknow.it #LTKunder50 |

Příspěvek sdílený Kylee (@whinetowine),Dub 17, 2018 v 7:07 PDT

6. Nazouvací boty mules

Mules milovala ikona Marilyn Monroe a v posledních dvou sezonách jsou zpět ve hře. Na léto jsou naprosto skvělou součástí elegantního outfitu do práce, ale i stylového modelu třeba na hudební festival. Muletky se vám tohle léto v botníku rozhodně neztratí!

Ruffles in the air. ☀️☀️💋 Off shoulder top @asos Fringe ripped jeans, striped mules @zara Mini bag @dkny Sunnies @topshop #streetstyle #ootd #french #look #parisian #girl #offshoulder #stripes #mules #ripped #jeans #fringe #street #photooftheday #picoftheday #fashion #photography #style #mode #estilo #blogger #asos #zara #dkny #topshop #sunglasses

Příspěvek sdílený Mart (@marttheother),Čen 8, 2018 v 2:47 PDT

7. Lněné šaty

Materiálem pro letošní jaro i léto je jednoznačně len. Sice se trochu mačká, ale to k němu zkrátka patří. V jeho nedokonalosti tkví jeho krása. Len si rozumí s minimalistickými střihy, které se dají všemožně kombinovat s dalšími kousky i doplňky.

Oh, button front linen dresses, how we love you so. 🤩 Would ya believe me when I say this dress is under $25 and NOT see through? 🙌🏻 This dress + 12 others are ALL linked on the blog where we shared the absolute best Forever 21 finds: dresses edition! ohdarlingblog.com http://liketk.it/2w2Lt #liketkit @liketoknow.it #LTKstyletip #LTKunder50

Příspěvek sdílený Katie and Lydia (@ohdarlingblog_),Čen 7, 2018 v 7:01 PDT

8. Potrhané džínové bundy

Ať máte v šatníku vypasovanou, oversized nebo pomalovanou džínovou bundu, vždycky je to trefa do černého. Několikrát do roka se objeví malý trend, který džísky lehce oživí. Právě teď je to roztrhání, na které jsme zvyklé spíše u džín. Stačí drobné potrhání na zádech nebo lemování, které se páře.

Although I've only met @thefreckledlife once, there's something so real about this lady that I love so, so much! 💙 (P.S. She isn't finding this out until right now 🙊) I also love that she loves her new denim jacket from TSTCollective.com as much as I do & I love that a lady with such style & grace is such an advocate for our shop 🙏🏼 You're extra special, Caroline! ☺️ I can't thank you enough for all of the love! #babesintstc

Příspěvek sdílený Lisa Nicole Rosado (@lisanicolerosado),Kvě 2, 2017 v 8:48 PDT