Monika a Leoš Marešovi

Monika a Leoš Marešovi Zdroj: profimedia.cz

Monika Marešová odtajnila své svatební šaty!

Je to přesně rok, co si Monika a Leoš řekli "ano" v kostele v Litomyšli. Obřad proběhl jen za přítomnosti oddávajícího, dvou svědků a rodičů. Až dodnes jsme tak vůbec netušili, jaké šaty nevěsta oblékla...

Monika Marešová konečně ukončila čekání všech fanoušků na první svatební fotografii. Po roce od svatby zveřejnila na Instagramu fotografii, která alespoň trochu prozrazuje, co ženich s nevěstou ve svůj den oblékli.

Snímek odhalil, že Leoš vsadil na bílé sako s černým lemováním. A co nevěsta? Jisté je, že měla dlouhý závoj. Její šaty mají střih přesýpacích hodin, pravděpodobně asymetrickou sukni a lodičkový výstřih se zdobným skladem. Jako celek tak nápadně připomínají tvorbu britské návrhářky Vivienne Westwood. Kdo za jejich vznikem ovšem doopravdy stojí, není známo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

ᴼᴺᴱ ᵞᴱᴬᴿ ᴬᴳᴼ ❤️ #firstanniversary

Příspěvek sdílený Monika Marešová (@monikamaresova),Úno 20, 2019 v 4:08 PST

Je patrné, že Monika byla nádherná nevěsta, a tak není divu, že chceme vidět více. Také fanynky pod fotografií se zběsile dovolávají snímků, kde budou vidět celé šaty i celá nevěsta. Tak třeba brzy Monika ukáže další fotku.