Monika a Leoš se tajně vzali

Monika a Leoš se tajně vzali Zdroj: profimedia.cz

Leoš Mareš se tajně oženil
Leoš Mareš se tajně oženil
Leoš Mareš s Koblížkovou letí na operu do Vídně.
Leoš Mareš s Monikou Koblížkovou
Leoš Mareš s Monikou Koblížkovou
15
Fotogalerie

Monika & Leoš se tajně vzali! Chceme vidět šaty!

Kdo se těšil na velkolepou svatbu, musí zamáčknout slzu! Leoš všem svým fanouškům a obdivovatelům, jak se říká, vypálil rybník. S Monikou se vzali tajně! V úterý 20. února si řekli své "ano" v kostele v Litomyšli jen za přítomnosti oddávajícího, dvou svědků a rodičů.

„Bylo to zcela utajené. Na obřadu byl litomyšlský starosta Radomil Kašpar a také lanškrounský farář Zbigniew Czendlik,“ sdělil dobře informovaný zdroj z Litomyšle serveru Blesk.cz. Starosta tajnou svatbu potvrdil: "Já jsem je sezdával. Bylo to nesmírně citově příjemné, oba dva byli moc zamilovaní, a přestože v tom kostele byla zima nám všem, tak z nich sálala láska.“

Krátce po obřadu odletěli společně do Dubaje. Všichni fanoušci a sledující na Instagramu se tak domnívali, že se jedná o "obyčejnou" společnou dovolenou v exotice, kterých má za sebou pár hned několik. Téměř půl milionu sledujících se tak na moderátorově Instagramu kochalo luxusním zázemím v letadle společnosti Emirates a ani ve snu je nenapadlo, že Monika Koblížková už je dobrých pár hodin paní Marešovou.

#KoblížekVAlobalu #Kosmos #FalconLight #PusaNasaNaNASA #NASAmotěULesa #BellaHaddid @bellahadid

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares),Úno 19, 2018 v 10:09 PST

My, Leošovi fanoušci, jsme tak trošku namlsaní tím, že s námi na sociálních sítích sdílí téměř vše. Po tom, co se pochlubil i superromantickým videem ze zásnub, rozhodně nikoho nenapadlo, že svatba proběhne v utajení. Zatímco se celý svět nemůže dočkat velkého dne prince Harryho a Meghan Markle nebo Eda Sheerana a jeho snoubenky Cherry, my, skromní čeští fanoušci, jsme své myšlenky upnuli na velkolepou svatbu krále sociálních sítí. Měla to být zkrátka největší společenská událost letošního roku.

Nezbývá, než doufat, že se s námi brzy podělí o fotografie z jejich krásného dne. Jaké měla Monika šaty? Kdo šel Leošovi za svědka? Jak vypadají jejich snubní prstýnky? Sakra! Takových nezodpovězených otázek! Leoši, slituj se nad námi, fanoušky (zvědavci), a zaplav sociální sítě svatebními fotkami!

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!