Jak na podzim párovat šaty s kabáty a bundami?

Jak na podzim párovat šaty s kabáty a bundami? Zdroj: Profimedia.cz

Jak na podzim párovat šaty s kabáty a bundami?
Kitri, 216 gbp, kitristudio.com
& Other Stories, 129 eur, stories.com
Rixo, 450 gbp, rixo.co.uk
Jakke, 552 eur, jakke.co.uk
37
Fotogalerie

Jaké podzimní a zimní svrchníky nosit k šatům? Těchto 7 kombinací vás nezradí

Že se šaty dají nosit, jen když je venku teplo? Omyl! Podrží vás i během chladných měsíců. Stačí k nim vzít vhodný kabát nebo bundu, které vás zahřejí a zároveň podtrhnou krásu modelu, který budete mít pod nimi oblečený. S jakými svrchníky tvoří různé typy a střihy šatů nejlepší pár? Tady je sedm nápadů na časem prověřené kombinace. Kterou si zamilujete nejvíc?

Trenčkot a úpletové šaty

Jak vypadá ideální podzimní kombinace? Spárujte k sobě dva milované kousky – trenčkot a úpletové šaty v jedné ze základních barev. Trenčkot se hodí téměř ke všem střihům, nicméně díky hrubšímu (často vroubkovanému) materiálu šatů docílíte příjemného kontrastu textur. Dobře též bude vypadat, když budou lem kabátu a kousku pod ním sahat do stejné délky.

TIP NA VIDEO: Jak nosit na podzim šaty? Tyto 3 outfity budou slušet každé postavě

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 7

Sako s páskem a maxi šaty

Maxi délky vládnou letošnímu roku. Až nebudou venku kaluže, které mohou na oblečení napáchat pěknou paseku, vytáhněte své oblíbené dlouhé šaty a přes ně přehoďte sako. Pro vytvoření siluety přesýpacích hodin blejzr zapněte a přepásejte páskem. Tento outfit využijete na formální akce, do práce i třeba večer do divadla.

Pokračování 3 / 7

Dlouhý vlněný kabát a slip dress

Saténové nebo hedvábné šaty připomínající noční košilku slavily velký úspěch v létě, kdy si je mnozí oblíbili coby romantický outfit na svatbu nebo večerní rande. Své uplatnění však najdou i během chladnějších měsíců. Na denní nošení pod ně oblékněte tenký rolák, případně na ně můžete navléct chunky svetr, a vytvořit tak dojem falešné sukně. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv styling, k tomuto typu šatů se bude perfektně hodit dlouhý vlněný kabát, který vás podrží během dne i při večerní akci.

Pokračování 4 / 7

Kožená vintage bunda a slip šaty

Ještě chvíli zůstaňme u slip šatů. Pokud si potrpíte na kůži, případně chcete svému outfitu dodat stylový kontrast, nebojte se spárovat tento delikátní kousek s velkou (ideálně vintage) koženou bundou. Styling založený na protikladech je tento podzim velmi žádaný a tato kombinace ryze feminního prvku s maskulinním vás bude bavit.

Pokračování 5 / 7

Barevný kožíšek a vzorované šaty

Už se těšíte na období měkkých kožíšků? Pokud se v módě nebojíte sytých barev a experimentů se vzory, zahalte se do výrazného svrchníku, pod který oblečete maxi vzorované šaty. Aktuálně letí především zvířecí vzory – klasice v podobě leopardího motivu ovšem letos výrazně šlapou na paty zebří pruhy. Troufnete si na ně?

Pokračování 6 / 7

Kožený křivák a boho šaty

Kůže vládne podzimu. Využijte toho na maximum a oprašte svůj klasický kožený křivák. Krásný pár s puncem 70. let a rock’n’rollu bude tvořit v případě, že pod něj oblečete rozevláté maxi šaty v boho stylu. Ty sice svého vrcholu pravidelně dosahují během léta, když k nim ale přidáte kozačky nebo kovbojské boty, užijete si tohoto outfit naplno i v chladnějším počasí.

Pokračování 7 / 7

Mini šaty a maxi bomber

Balanc je v outfitu důležitý. Pokud vás čeká party nebo jakákoliv oslava, na kterou chcete vynést mini šaty, tak vězte, že si budou skvěle rozumět s delším oversize bomberem, který letos platí za nejžádanější podzimní svrchník. Pokud se bojíte, že budete mrznout, sáhněte po vytepleném modelu. Celý outfit pak nezapomeňte doplnit kozačkami, které se k této kombinaci ze všech bot hodí vůbec nejvíc.

Kde seženete stylové podzimní šaty a k nim se hodící svrchníky? To se dozvíte v galerii v úvodu článku.