Jak o sebe pečuje Victoria Beckham?

Jak o sebe pečuje Victoria Beckham? Zdroj: Profimedia.cz

Jak o sebe pečuje Victoria Beckham?
Intenzivně hydratační krém s kyselinou hyaluronovou,It´s Skin, 334 Kč, notino.cz
Koncentrovaná pečující plátýnková maska, Perricone MD, 6 ks za 699 Kč, madeforskin.cz
Hydrogelová maska na oční okolí s kyselinou hyaluronovou, Skin79, 334 Kč, notino.cz
Plátýnková maska, Biologique Recherche, 801 Kč, notino.cz
16
Fotogalerie

Beauty triky Victorie Beckham: Na co vsází manželka nejkrásnějšího fotbalisty světa?

Už jste stihli propadnout Beckhamovým? My v redakci jsme po zhlédnutí úspěšné dokumentární minisérie nadšené nejen pohledným (a teď už víme, že i citlivým) Davidem, neméně nás totiž baví bývalá Posh Spice, Victoria. Příští rok na jaře oslaví padesáté narozeniny a recept na krásu by si od ní rád nechal předepsat snad každý. A že se tato silná a úspěšná žena o celý kult krásy a self care skutečně zajímá, dokládá i fakt, že vede úspěšnou kosmetickou značku. Pojďme se teď podívat na její typické beauty hacks. V podzimním líčení se protentokrát necháme inspirovat ikonou z přelomu milénia a TikTok trendy necháme chvíli odpočívat.

Zakládá si na hydrataci

Victoria se netají tím, že si zakládá na kvalitních kosmetických produktech a nedá dopustit na každodenní dávku kyseliny hyaluronové. Tu doplňuje pomocí špičkových sér a krémů, avšak má ještě jeden life hack – obličejové mlhy. Ve svých instagramových stories ráda sdílí kosmetické taštičky naplněné nejrůznějšími facial mists, zejména pak těmi založenými na hydratační bázi. Zároveň dbá na pitný režim, který je pro zdravou a vypnutou pleť zcela klíčový.

TIP NA VIDEO: Jak se dokonale odlíčit v pouhých pěti krocích?

Video placeholde

Další Victoriiny beauty tipy najdete v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 7

Nedá dopustit na olejíčky

VB miluje oleje všeho druhu, a to nejen pleťové, ale také tělové. Snaží se volit produkty nejryzejšího přírodního původu, aby své pokožce dodala to, co potřebuje nejvíc – výživu a uzamčení hydratace. Aby toho docílila, aplikuje olej na mokrou pokožku hned, jakmile vyjde ze sprchy či koupele. Olej a voda jsou totiž ideální dvojka. Nejenže se produkt lépe aplikuje, dokonce se i lépe vstřebá a spotřebujete ho menší množství.

Pokračování 3 / 7

Spoléhá na obličejové masáže

Beckham se spoléhá zejména na obličejové masáže, které dokážou zatočit s překrvením a otoky. Ráda se nechá rozmazlovat kosmetičkou Sarah Chapman, kterou považuje za jednu z největších odbornic na péči o pleť. Ta jí prý dokonce pomohla dostat pod kontrolu její problematickou pleť – Victorii totiž v minulosti trápilo akné.

Pokračování 4 / 7

Lpí na dokonalé manikúře

O bývalé Posh Spice se tvrdí, že ji nikdo nikdy neviděl bez dokonale upravených nehtů. Na těch si totiž zakládá a své ruce nechává pravidelně hýčkat v těch nejlepších salónech. Nehty nosí rovně zapilované s nude lakováním nebo s nátěrem v odstínu Ballet Slipers. Největší důraz však klade na nehtové kůžičky – podle Victorie jsou totiž základem dokonalé manikúry. Doma na ně použijte změkčovač a poté je zatlačte pomerančovým dřívkem. Jejich pečlivé odstranění raději nechte na zkušené manikérce.

Pokračování 5 / 7

Je královnou nahých rtů

Victoria je královnou líčení ve stylu quiet luxury. Její nahé líčení rtů je stejně ikonické jako ona sama a na rudé rtěnky si zkrátka nepotrpí. Raději volí hnědou konturovací tužku a matnou rtěnku v barvě svých rtů. Všechno má totiž působit co nejpřirozeněji. Jakým způsobem si bývalá Posh Spice líčí rty, můžete vidět na videu níže.

Pokračování 6 / 7

Pyšní se výrazným obočím

VB ví, že obočí utváří výraz celé tváře, a proto si na něm dává extrémně záležet. Pokud se podíváme na staré fotografie této zpěvačky a návrhářky, zjistíme, že i ona se svými oblouky experimentovala a bohužel udělala stejnou chybu jako tehdy mnoho žen – obočí si vytrhala. Dnes ji však můžeme vidět s hutným zkoseným obočím, které si přiznaně dokresluje tužkou na obočí.

Pokračování 7 / 7

Kouřové líčení v hnědých odstínech

V článku o podzimních mikrotrendech jsme vás upozorňovali na takzvané espresso eyes, tedy na look, který by se dal jednoduše nazvat hnědé kouřové líčení očí. V záplavě dnešních trendů, které se mění rychleji než počasí, se espresso eyes objevily mezi podzimními must have looky, nicméně VB ví, že tohle líčení je věčné. Těžko byste ji viděli s jiným makeupem. Je si totiž jistá tím, že tento styl make-upu jí sluší nejvíc, a nepotřebuje tedy ani mikrotrendy k tomu, aby věděla, že bude vypadat vždy „on point“.

Produkty, se kterými vytvoříte perfektní look à la Victoria Beckham, najdete v galerii v úvodu článku.